AVG Internet Security 2020 free license

Отримайте безкоштовну ліцензію на потужний антивірусний продукт – AVG Internet Security 2020. Акція проводиться на популярному ресурсі та являється обмеженою в часі. Тому поспішайте. Залишилось 3 дні!

Зупиніть віруси, шкідливі та шпигунські програми, вимагачів і інше шкідливе ПО, встановивши один з найкращих продуктів. Робіть покупки в онлайн магазинах та будьте впевнені, що ваші кошти залишаться вашими.

Продукт компанії AVG використовує штучний інтелект та найбільшу у світі мережу виявлення загроз. Програма вчасно заблокує фальшиві сайти та не дозволить попасти даним з ваших кредитних карт у руки шахраям.

Потужний брандмауер буде на сторожі вихідного та вхідного трафіку, тому у хакерів не вийде викрасти ваші паролі та особисту інформацію.

Захист вебкамери також наявний в антивірусному пакеті, тому ніхто не зможе використати її для шпигування. Модуль Sensitive Data Shield не дасть шансів шкідливому ПО переглядати документи на вашому комп’ютері.

Від безкоштовної версії AVG Internet Security 2020 відрізняється значно більшим функціоналом, додатковими модулями захисту та ще рядом переваг і на цій сторінці можна все отримати безкоштовно.

Для отримання ключів активації для AVG Internet Security 2020 потрібно виконати такі дії:

1. Перейти на сторінку акції та натиснути на кнопку «DOWNLOAD AVG INTERNET SECURITY 2020 NOW».

AVG Internet Security 2020 free license

2. Якщо не бажаєте ділитися сторінкою – натисніть «I don't use Facebook, Twitter, or LinkedIn!»

AVG Internet Security 2020 free license

3. Заповніть всі обов’язкові поля. Вводьте реальну адресу електронної пошти, тому що на неї будуть відправлені ключі активації та посилання на завантаження програми. Рекомендую скористатися посиланням, тому що завантажена з офіційного сайту версія може не активуватися акційними ключами (теоретично).

AVG Internet Security 2020 free license

4. Після того як всі дані заповнені потрібно натиснути на кнопку «GIVE IT TO ME NOW»

Ви завжди можете купити повну версію на офіційному сайті програми

На наступній сторінці ви отримаєте ліцензійні ключі та посилання для завантаження антивіруса. Ці дані будуть також відправлені на вказану вами адресу електронної пошти.

Примітка. Акція тільки для нових користувачів. Продовжити термін ліцензії не вийде.