Новорічна акція від PureVPN — зекономте 88% на 5-річному тарифному плані

В наш час без VPN сервісу практично не обійтися. То не можна відкрити потрібний сайт, то певний сайт чи сервіс заблокований на регіональному рівні, а може для Вас просто не хочеться відкривати свою конфіденційну інформацію, відвідуючи Всесвітню павутину анонімно. Залишається лише вибрати правильний та надійний сервіс, якому можна довіряти. Є безліч інформації про те, що безкоштовні VPN сервіси самі торгують інформацією, яку надають їхні користувачі. Це зазвичай, прописано дрібним шрифтом у ліцензійних умовах, а хто їх коли читає?... Пропоную відомий сервіс анонімності із прекрасною знижкою.

Так як популярність, а в першу чергу і необхідність анонімних мереж росте — відповідно росте і конкуренція між ними. Тому відбуваються різні акції.

За $79 американських зелених (звичайна ціна $657 )можна отримати 5-річну ліцензію на один із самих надійних VPN у світі.

Причому, угода підкріплюється 31-денною гарантією повернення коштів. Якщо сервіс вас не влаштує — ви можете повернути всі затрачені кошти назад.

Що ви отримаєте?

Необмежений доступ до 2000+ VPN-серверів і 300,000+ анонімним IP-адресам в 141+ країні світу! Один обліковий запис дає змогу зареєструвати 5 пристроїв. І неважливо яким Wi-Fi ви користуєтеся — домашнім чи публічним, зі своєї країни заходите в мережу чи з іншої — все це буде відбуватися у повній анонімності.

До ваших послуг наступні функції:

  1. Спліт туннелювання
  2. VPN додатки для всіх основних ОС
  3. 24/7 підтримка клієнтів
  4. Захист від витоку WebRTC
  5. Необмежений трафік
  6. Шифрування військового рівня
  7. Захист від витоку IPv6
  8. Неймовірна швидкість
  9. Інтернет-перемикач

Якщо зацікавило, то поспішіть — знижка надається протягом обмеженого періоду.

Перейти на сторінку PureVPN