Яндекс.Диск дарує 32 гігабайти додаткового дискового простору

Для отримання 32 гігабайтів потрібно завантажити Яндекс.Диск на Android, iPhone чи iPad та увімкнути автозавантаження.

Із Яндекс.Дискком Ви отримуєте хмарне сховище для всіх підтримуваних пристроїв та синхронізацію файлів між ними. Так, що завантаживши файл із одного пристрою він буде завжди доступним із інших. Термін зберігання файлів необмежений.

Використовуючи мобільний клієнт Яндекс.Диска користувач отримує хороший інструмент для організації, наприклад архіву із фотографій, а тепер в розпорядженні дискового простору буде набагато більше.

Скористатися акційною пропозицією можна з 3 квітня по 3 липня 2017 року. Саме в цей проміжок часу Яндекс проводить акцію «+32 Гб за мобільне автозавантаження». Щоб можна було отримати додатковий дисковий простір, потрібно завантажити мобільну версію Диска та увімкнути в налаштуваннях додатка Яндекс.Диск для iOS чи Android автозавантаження. Як тільки завантажиться перше фото — Ви відразу ж отримаєте додаткові гігабайти. У тому випадку, якщо автозавантаження вже увімкнене — нічого налаштовувати не потрібно. При завантаженні наступного знімку Вам гарантовано додадуть 32 гігабайти дискового простору.

Пам’ятайте! Фото чи відео потрібно завантажити до 3 липня.

Перейти до сторінки із акцією