Icecream PDF Converter PRO

Icecream PDF Converter PRO - потужна і проста у використанні програма для конвертації файлів як в PDF формат, так і з PDF. Ви можете перетворити PDF в JPG, BMP, EPS і інші формати без обмеження за кількістю сторінок, а також файли під паролем. Програма має вбудовану PDF-читалку. При перетворенні DOC, HTML, JPG, FB2 та інші файли в PDF формат конвертер може склеювати вихідні файли в один PDF документ, а також пропонує безліч налаштувань вихідного файлу.

Icecream PDF Split and Merge PRO - дозволяє просто і швидко розділити або об'єднати PDF файли. Програма пропонує кілька варіантів поділу PDF: посторінкове розбиття PDF файлу, видалення конкретних сторінок та ін. Ви можете об'єднати або розбити будь-які PDF файли без обмеження за кількістю сторінок, а також файли під паролем. Програма має вбудовану читалку PDF файлів для Вашої зручності.

1. Для отримання ключів потрібно відправити повідомлення на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Введіть будь-яке повідомлення на вказану електронну пошту, наприклад, "Icecream".
2. Протягом хвилини вам прийде у відповідь повідомлення з ліцензійними ключами для зазначених програм.
3. Встановіть програму (и), активуйте отриманими даними.