Автор створено

Відомий розробник програмного забезпечення для Windows, пропонує ще одну корисну та безкоштовну утиліту для видалення вже інстальованих програм на Windows 10. Минулого разу я розповідав про прекрасну утиліту цього ж розробника – O&O ShutUp10, яка вимкне будь-яку сліжку Windows 10.

Програма O&O AppBuster допоможе із видаленням програм, які ідуть разом із наперед  інстальованою операційною системою або входять у стандартне програмне забезпечення. Такі програми для вас часто можуть бути просто зайвими і підлягають видаленню. Також O&O AppBuster може видаляти інші програми, що встановлені у вашій ОС.

Програма так і як попередня, працює без встановлення але потребує запуску від імені адміністратора. Із меню можна робити копії програм перед їхнім видаленням (підтримуються лише вбудовані програми компанії Microsoft).

  • 1. Запускаємо програму та вмикаємо відображення прихованих фалів (View → прапорець напроти Hidden Apps).  
  • 2. Бажано створити точку відновлення системи (при умові якщо у вас увімкнена дана функція). Для цього перейдіть у меню «Actions» та відмітьте «Create a system restore point». Це все робиться на випадок виникнення різних помилок, щоб можна було легко відновити стан системи до попереднього. Хоча, таке трапляється рідко.
  • 3. Далі потрібно відмітити програми, що підлягають видаленню та натиснути «Remove».

Ті додатки, які позначені як «Unremovable» видаленню не підлягають. Це пов’язано із тим, що вони тісно взаємодіють із системою та їхнє видалення може спричинити збій і помилки.

Інші додатки мають позначку «Available». Це означає, що вони завантажені але ще не встановлені.

Таким чином, за допомогою програми O&O AppBuster можна:

  • Видалити наперед встановлені програми Microsoft, в тому числі і приховані;
  • Захистити свою конфіденційність, видаливши сумнівні додатки;
  • Переустановити випадково видалені програми;
  • Відмінити всі зміни шляхом створення точки відновлення системи.

Програма O&O AppBuster належить команді, яка має хорошу репутацію і тому виникнення помилок зведено до мінімуму. Також відсутня будь-яка реклама.

Сторінка програми O&O AppBuster