VLC to audio

Маєте відеофайл і хотіли б витягнути із нього аудіо доріжку? Не має проблем. Не потрібно ніякого спеціалізованого софту, досить всім відомого мультиформатного програвача VLC.

Якщо ви не маєте ще відеофайлу, а маєте бажання його завантажити із YouTube чи іншого онлайн відеохостингу, то копіюйте адресу відео та переходьте за цією адресою.

Далі потрібно вставити скопійовану URL адресу у відповідне поле сервісу (дивіться скриншот нижче), вибрати якість та завантажити.

Ото ж, відкриваємо VLC програвач та ідемо в «Медиа → Конвертировать/сохранить…». Можна просто натиснути сполучення клавіш Ctrl + R.

Далі натискаємо «Добавить» та вказуємо шлях до відеофайлу із якого потрібно витягнути аудіо. Можна просто перетягнути відео у відкрите вікно.

Після цього натискаємо кнопку «Конвертировать» (для вибору потрібно натиснути на трикутник). Також можна скористатися комбінацією клавіш для запуску конвертування: Alt + O.

У вікні, яке появиться, вибираємо формат кінцевого файлу (в нашому випадку *.mp3), натискаємо на кнопку «Обзор» та вказуємо місце для збереження файлу.

Залишається лише натиснути на кнопку «Начать». Швидкість конвертування залежатиме від вибраного формату, довжини відео та потужності вашого комп’ютера.

Ось так можна швидко, зручно та безкоштовно витягнути аудіо із відеофайлу. Проте можливості програвача VLC на цьому не завершуються...

Відео: "Як витягнути аудіо з відеофайлу?"

Офіційний сайт медіа програвача VLC