VideoPad

Розглянемо просту ситуацію, що стосується видалення аудіодоріжки із відео. Спосіб видалення також простий та доступний кожному, і як ви вже зрозуміли, абсолютно безкоштовний.

Будемо видаляти аудіо із відео повністю (не просто вимикати звук). Для цього нам потрібно завантажити безкоштовну програму VideoPad.

Після завантаження інсталюйте додаток та в процесі відмітьте прапорець напроти аудіоредактора. 

І так, встановили. Тепер відкриваємо та натискаємо «Добавить файлы». Вказуємо шлях до відеофайлу, який знаходиться на вашому носії. У вас появиться відеофайл зліва зверху.

 

VideoPad

VideoPad

Тепер його потрібно мишкою перемістити на шкалу часу (та, що знизу). Можна викликати контекстне меню (правий клік мишкою) та вибрати «Поместить клип в видеоряд».

VideoPad

Видно, що програма окремо відображає відео та аудіо. Давайте їх розділимо. Для цього викликаємо контекстне меню на аудіодоріжці та вибираємо «Отцепить от видео».

VideoPad

VideoPad

Після даних дій наш відеокліп буде розбитий окремо на відео та аудіо.

Щоб видалити аудіо потрібно ще раз викликати на аудіодоріжці контекстне меню та вибрати «Удалить».

VideoPad

Виконавши таку процедуру ми відділили аудіодоріжку від відео. Все, що залишається зробити – це зберегти відредаговане відео. Для цього переходимо на вкладку «Экспорт» та вибираємо потрібний формат. Видно, що можна напряму завантажити на відеохостинг, конвертувати для підтримуваного пристрою (їх у списку чимало) або просто експортувати у відеофайл чи навіть у відеофайл без втрат якості.

VideoPad

На скриншотах знизу видно як я вибрав для зберігання відео опцію без втрат якості. 

VideoPad

VideoPad

VideoPad

Сторінка програми «VideoPad»