Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10 / 7 / 8 / Vista
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (русифікатор)

How to view history in Mozilla Firefox browser?

Історію відвіданих сайтів в браузері Mozilla Firefox можна подивитися, натиснувши на комбінацію клавіш Ctrl + Shift + H. Також можна використати меню.

За замовчуванням в нових версіях браузера меню вимкнене. Для того щоб його увімкнути, потрібно натиснути на верхній вільній від значків області на праву клавішу миші та вибрати у контекстному меню «Панель меню».

view history Mozilla Firefox

Далі відкрити «Журнал» → «Показать весь журнал Ctrl+Shift+H».

view history Mozilla Firefox

Також можна використати безкоштовну програму MZHistoryView, яка покаже історію з файлу «history.dat» (places.sqlite) в браузерах Firefox/Mozilla/Netscape.

Після завантаження потрібно розпакувати архів та запустити програму. Можна додатково завантажити файл перекладу на потрібну мову та помістити його в теку з програмою. Після цього перезапустити програму MZHistoryView. При першому завантаженні програма запитає шлях до файлу історії. Зазвичай вона сама правильно визначає його розміщення, проте ви можете вказати власний.

view history Mozilla Firefox

Ви зможете переглянути адресу сайту, дату відвідування, кількість відвідувань, заголовок сайту, ім’я хоста та інші параметри.

Всі дані можна експортувати в HTML звіт, який легко читається.

Сторінка програми MZHistoryView