Автор створено

Якщо всередину вашої мультиварки попала їжа або вода, то потрібно її негайно вимкнути з розетки та розібрати для чищення. В інтернеті можна прочитати багато порад, що потрібно вийняти чашу та добре з водою помити внутрішню частину мультиварки. Можливо, інші моделі або фірми підлягають миттю, але не Philips HD3137/03. Вся вода попаде на внутрішні частини тена, проводку та навіть електроніку.

Я, наприклад, насипав картоплі в мультиварку без чаші та увімкнув. Прийшов через 5 хвилин на запах:).

Для того щоб розібрати Philips HD3137/03, потрібно перевернути її та викрутити 4-ри шурупи. Далі вийняти пластикові втулки.

Після цього, використовуючи виступи збоку, постаратися вийняти нижню частину. Вона тримається, крім шурупів, ще на засувках. Працюйте обережно.

Наступний етап – викручування 4-х болтів для того, щоб можна було дістатися до внутрішніх частин тена. Один із болтів тримає заземлення. Не забудьте після чищення поставити його на місце (проводи жовтого забарвлення).

Залишається позабирати залишки продуктів, витерти все вологою ганчіркою (можна використовувати соду або миючий засіб). Далі витерти все насухо та зібрати у зворотному порядку.

Для чищення від’єднувати проводи від нагрівальних елементів необов’язково.

Можливо, комусь допоможе дана стаття. Тому що я в мережі нічого нормального не знайшов і прийшлося розбиратися самому.