Автор створено

Для швидкого виведення інформації по вашій версії операційної системи можна використати утиліту WinKey. Вона не потребує встановлення та після завантаження покаже наступну інформацію: ключ операційної системи, серійний номер MS Windows, серійний номер материнської плати. Також виводиться інформація про номер версії та номер збірки вашої ОС.

Для нормальної роботи потрібно запускати програму від імені адміністратора (можна викликати контекстне меню на *.exe-файлі програми та вибрати «Завантаження від імені адміністратора»). У мене при звичайному завантаженні програма видала помилку. Тому при виникненні проблем раджу запускати утиліту як адміністратор.

WinKey може знадобитися системним адміністраторам та іншим користувачам, яким необхідно швидко отримати інформацію по своїй операційній системі, а також дізнатися номер материнської плати без зайвих витрат часу.

Також виводиться інформація по центральному процесорі (назва, тип, кількість ядер, кеш), материнській платі (виробник, модель, серійний номер), відеокарті (назва, кількість пам’яті, версія драйвера), фізичній пам’яті (кількість задіяних слотів, назва, місткість, частота).

Сторінка утиліти WinKey