Автор створено

Безкоштовна та портативна утиліта Hide From Uninstall List може бути використана для приховування від «очей» програм або ігор, які встановлені у вашій системі. Точніш не самих програм, а їхніх записів в утиліті «Видалення або зміна програми» (Програми та компоненти), яка використовується для керування встановленими програмами.

Нагадаю, що утиліта «Видалення або зміна програми» знаходиться за адресою: «Панель управления» → «Программы» → «Программы и компоненты». Можна відкрити швидше, натиснувши сполучення клавіш Win+R та ввівши у вікно «appwiz.cpl» (всі шляхи та команди без лапок).  

1. Потрібно завантажити архів з програмою та розпакувати у зручне місце на диску.

2. Запустити файл HideUL. Якщо мова не вибралась автоматично, то відкрити «File» → «Languages» та вибрати потрібну.

3. Вибрати зі списку програму, яку бажаєте приховати та натиснути на кнопку «привида». Кнопка ока покаже програму знову. Цю ж операцію можна виконати із контекстного меню, або через меню «Правка». Можна поставити прапорець напроти «Скрыть (Программы и компоненты)» і вимкнути показ всіх встановлених програм та компонентів (яскрава демонстрація даного прикладу знизу на знімку екрана).

Запустити утиліту Windows «Видалення або зміна програми» можна із меню програми Hide From Uninstall List: «Файл» → «Программы и компоненты».

Сторінка утиліти Hide From Uninstall List