Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows?
Ліцензія: Програма безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

AMD Ryzen Master — утиліта для керування новими процесорами від AMD

Всі хто цікавиться залізом знають, що компанія AMD вивела на ринок свої високопродуктивні процесори Ryzen. І це дуже хороша новина для кінцевих користувачів — ціни на аналогічні процесори Intel підуть вниз, а користувач отримає прекрасну продуктивність за хорошим співвідношенням ціни та якості. Процесори призначені не лише для ринку настільних комп’ютерів, а й ноутбуків. Всі новинки мають відмінну продуктивність і тому рішення на їхній основі чудова платформа для відеоігор. Саме для даних процесорів призначена утиліта AMD Ryzen Master.

Дане програмне забезпечення призначене для керування тактовою частотою процесора.

Встановивши утиліту можна використовувати один із чотирьох вбудованих профілів, у які перед цим потрібно зберегти дані користувацьких налаштувань, такі як тактова частота та напруга для центрального процесора Ryzen і пам’яті DDR4.

Керувати можна розподіленням ядер, а також проводити налаштування часових режимів пам’яті.

Досить важливий показник — це своєчасна інформація про навантаження апаратного забезпечення. Завдяки AMD Ryzen Master ви зможете контролювати та спостерігати за показниками у режимі реального часу. Всю інформацію можна спостерігати на гістограмі тактової частоти і температури для кожного ядра, яку побудує та виведе програмне забезпечення. Окремо можна спостерігати за середніми та піковими значеннями.

Будьте уважні та обережні при користуванні програмою такого призначення. Всі зміни ви застосовуєте на свій страх та ризик.

Сторінка програми AMD Ryzen Master