EMCO UnLock IT

EMCO UnLock IT виявляє список заблокованих процесів і виконує розблокування ресурсів за рахунок завершення блокуючих процесів і закриття файлів і бібліотек. Утиліта вбудовується в Провідник Windows, завдяки чому розблокування файлів і папок доступне через контекстне меню.

EMCO UnLock IT допоможе у випадках, коли при спробі змінити, перейменувати, перемістити або видалити файл або папку з'являється системне повідомлення про те, що доступ до ресурсу відмовлений або він використовується іншою програмою.
Для правильного розблокування файлу або папки потрібно вибрати об'єкт і перевірити блокуючі процеси. EMCO UnLock IT здатний виявляти різні види блокувань і виводити список пов'язаних процесів. Володіючи даною інформацією, користувач може закрити відповідні додатки, запобігши блокуванню природним шляхом.
Крім того, користувач може примусово розблокувати об'єкт безпосередньо з EMCO UnLock IT. У цьому випадку утиліта самостійно закриває блокуючі файли та набори бібліотек. Якщо розблокувати файл не вийшло, додаток запропонує закрити процеси, які блокують файл або папку.

Сайт програми