Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows XP; Windows Vista; Windows 7; Windows 8; Windows 8.1; Windows 10
Ліцензія: Редактор безкоштовний
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Hekapad

Познайомтесь з альтернативою для блокнота OS Windows – текстовим редактором Hekapad, який має ширший функціонал. Більше не потрібно турбуватися, що ваш документ пропаде або буде пошкоджений через неправильне вимкнення комп’ютера або інші форс-мажорі обставини – документи зберігаються автоматично.

Після кожного запуску Hekapad перевіряє втрачені документи та пропонує відновити їх.

Функція імпорту дозволяє об’єднати два текстових документи в один. Можна налаштовувати прозорість вікна, положення щодо інших вікон.

Використовуючи криптографічні функції, можна зашифрувати документ та зберегти його у форматі txt. Доступне просте шифрування з низьким рівнем безпеки, стандартне з використанням AES-256 та розширене з використанням AES-256 та ключа, який налаштовується.

Шукайте слово, речення, посилання та іншу інформацію в мережі прямо з Hekapad. Пошук можна виконувати по популярних системах: Bing, Google, Wikipedia, Youtube, Yahoo, DuckDuckGo або IMDB.

За допомогою Hekapad можна швидко знайти потрібні документи або додавати їх прямо в програму для наступного швидкого доступу.

Редактор підтримує 2 буфери обміну. Стандартний буфер обміну дозволяє зберігати 10 останніх вирізаних або скопійованих текстових даних (для вставляння можна використовувати комбінації клавіш ALT + Num від 1 до 0). Також доступний користувацький буфер обміну, який дає можливість зберігати 5 скопійованих фрагментів. Можна вибирати місце для зберігання текстів комбінацією клавіш CTRL + SHIFT + NUM від 1 до 5. Для вставляння, крім звичайного через контекстне меню, можна застосувати комбінацію клавіш ALT + SHIFT + NUM від 1 до 5.

Присутнє підсвічування коду для HTML, CSS, PHP та XML.

Доступні ще інші функції та можливості про які можна прочитати на офіційному сайті, перейшовши по посиланню нижче.

Сторінка програми Hekapad