madVR

madVRпрограма яка дозволяє добитися максимальної якості від вашого відео. Зверніть увагу, що якість відео, яке ви отримаєте на виході не можна навіть, порівнювати з чим-небудь (EVR, VMR 7/9, Haali, Overlay).

Серед особливостей програми можна відзначити можливість плавно відображати рух в кадрі, наявна дуже висока якість дискретизації кольору, якість перетворення типу YCbCr → RGB теж на високому рівні, масштабування відео має потужний алгоритм, можна обробляти відео GPU в 16 бітовому режимі, при цьому ніяких втрат спостерігатися не буде. Для того, щоб випробувати цей відео рендерер в роботі, вам треба просто розпакувати архів, потім запустити install.bat, а тоді в налаштуваннях плеєра вибрати madVR в режимі Вивід.

Як використовувати:

1. Насамперед, ви повинні використовувати медіаплеєр, що підтримує використання madVR, як рендерер. Ваш вибір це: MPC-HC, Zoom Player, J.River Media Center 16, PotPlayer і KMPlayer.
2. madVR приймає тільки YCbCr 4: 2: 0 вхід (YV12, NV12, P010 and P016) і нічого більше. Тому переконайтеся, що декодер, який ви використовуєте, по-справжньому виводить YCbCr 4: 2: 0, інакше madVR не працюватиме. Це обмеження зроблено навмисно, тому що вивід YCbCr 4: 2: 0 - кращий вибір для 99.9% контенту.
3. Натисніть Ctrl-J, щоб включити/виключити OSD.
4. Якщо відео пригальмовує - значить ваша відеокарта недостатньо продуктивна. У цьому випадку ви можете відкрити вікно налаштувань madVR (ви знайдете його де-небудь в відеоплеєрі, там же, де ви можете знайти вікна налаштувань для решти фільтрів *). Там ви зможете зменшити якість зображення. Так само ви можете просто погратися з налаштуваннями, щоб побачити ефект від їх застосування. Якщо ви хочете спробувати, ви можете використовувати "madTestPatternSource", який дозволить вам запросто побачити відмінності від включення/виключення опцій madVR.

Сайт програми