Автор створено

Невелика та портативна утиліта WebBrowserBookmarksView після запуску покаже вміст закладок браузерів Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera та інших, список яких можна подивитися далі у статті. Ви зможете швидко отримати доступ до закладок різних браузерів у єдиному вікні.

Закладки можна завантажувати з-під поточного користувача операційної системи, а також з інших профілів користувачів комп’ютера, із зовнішнього носія, з віддаленого комп’ютера, використовуючи вашу мережу.

Програма покаже наступну інформацію: назва закладки, URL, ім’я папки, шлях до папки, дату створення, назву браузера у якому знаходиться закладка та ін.

Ви можете експортувати закладки у csv/tab-delimited/html/xml, txt формати, скопіювати у буфер обміну, відкрити адресу сайту, яку містить закладка, створити QR-код, який можна швидко зчитати за допомогою смартфону. Таким чином для швидкого відкривання адреси з мобільного, потрібно просто відсканувати QR-код. Також можна сформувати зручний у використанні HTML звіт.

Підтримуються такі браузери: Chrome, Firefox, Edge, Opera, Brave, Pale Moon, SeaMonkey, Waterfox, Vivaldi. Якщо вашого браузера нема в списку, але він працює на основі Chrome або Firefox, то ви можете спробувати завантажити теку з профілем вашого браузера самостійно. Для цього потрібно натиснути на «Настройки» → «Дополнительные настройки F9» та під текстом «Загружать закладки из...» вибрати потрібні параметри.

Для швидкого пошуку бажаної інформації можна використати швидкий фільтр. Для цього потрібно відкрити «Вид» → «Быстрый фильтр Ctrl+Q» та ввести у поле назву закладки, яку шукаєте. Справа від поля для введення знаходяться параметри фільтра, використовуючи які можна уточнити результати.

Для русифікації потрібно завантажити відповідний файл із сайту програми та розпакувати його у папку із WebBrowserBookmarksView. Видалення цього файлу поверне англійську версію інтерфейсу.

Сторінка утиліти WebBrowserBookmarksView