RadiAnt DICOM Viewer

RadiAnt - це інструмент для перегляду медичних зображень стандарту DICOM-PACS, створений спеціально для полегшення та зручності Вашої роботи. Завдяки простому інтерфейсу і високій продуктивності цієї програми, Ви ніколи не пошкодуєте про свій вибір.

Перегляд CD/DVD пацієнта з файлами DICOM

Вас дратує занадто довге очікування відкриття диска з DICOM файлами дослідження пацієнта? А якщо, до того ж, Ваша програма перегляду вимагає встановлення додаткових компонентів для можливості доступу до зображень?
Спробуйте пакет RadiAnt DICOM Viewer з автозавантаженням CD/DVD! Він працює дуже швидко, прямо з CD/DVD носія, без необхідності попереднього встановлення, для Windows XP SP3, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 і Windows 10, і при цьому не вимагає ніяких додаткових програм або додатків (як, наприклад ,. NET або Java).
Якщо операційна система комп'ютера користувача дозволяє працювати з 64-розрядною версією, для більшої ефективності краще використовувати саме цю версію, яка відкриється автоматично. На більш старих комп'ютерах, використовується 32-розрядна версія. До медіа-файлу додається всього близько 6 МБ надлишкових даних.
Логотип, який відображається після відкриття додатка, повністю налаштовується і може бути використаний для надання інформації про Вашу компанію Вашим клієнтам.

Сайт програми