Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Malwarebytes Anti-Exploit — захист від експлойтів в режимі реального часу

Malwarebytes Anti-Exploit — рішення для виявлення та видалення експлойтів, які використовують 0day-вразливості. Програма захищає від відомих та невідомих експлойтів без необхідності налаштування та оновлення сигнатур.

Давно всім відомо, що найбільш небезпечні загрози, які називають загрозами «нульового дня» більшістю антивірусів не виявляються і продовжують виконувати свої завдання.

Дана програма використовує інноваційні запатентовані технології ZeroVulnerabilityLabs, які запобігають проникненню різних експлойтів на ваш комп’ютер.

Malwarebytes Anti-Exploit містить екрани для захисту популярних браузерів, таких як IE, Firefox, Chrome, Opera. Крім захисту браузерів програма також слідкує за компонентами для браузерів — Java, Adobe Reader, Flash, Shockwave. Дані браузерні доповнення можуть бути ще більш вразливими та нести особливу небезпеку.

До експлойтів, які блокуються програмою без необхідності оновлення сигнатур відносяться такі як Blackhole, Sakura, Phoenix, Incognito.

Програма не потребує ніяких спеціальних знань і не потребує налаштувань. Відноситься до такого типу програм як встановив та забув. Решту часу вона працює непомітно для користувача.

Утиліта входить в комплект потужної програми — Malwarebytes Premium, тому завантажити можна лише бету версію програми на форумі.

Перейти на форум програми Malwarebytes Anti-Exploit