Windows Firewall Control

Windows Firewall Control — програма для доступу до найбільш використовуваних опцій брандмауера Windows. Після встановлення утиліта буде знаходитися в треї, звідки можна швидко отримати доступ до потрібних опцій. Наприклад, заборонити чи дозволити певним програмам виходити в мережу. Налаштовуються правила фільтрації, можна переглянути поточне інтернет з’єднання та виконати інші операції. Програма потрібна для легкого керування функціями вбудованого брандмауера Windows, оскільки для його гнучкого налаштування потрібно володіти певними навиками. 

Ви можете налаштувати різні режими фільтрації:

  • High Filtering (високий) — якщо даний режим увімкнений, то всі вихідні з’єднання будуть блокуватися. Ви не зможете підключитися до інших комп’ютерів.
  • Medium Filtering (середній) — блокуються всі вихідні підключення, які не відповідають правилу. Вихід в інтернет отримають лише програми, яким ви цей доступ надали.
  • Low Filtering (низький) — всі вихідні з’єднання, які не відповідають правилу дозволяються. Ви можете блокувати програми, яким хочете заборонити доступ до інтернету.
  • No Filtering (нема фільтрації) — використовуйте даний режим лише якщо у вас встановлений інший брандмауер на комп’ютері, оскільки в даному режимі брандмауер Windows вимкнений.

Windows Firewall Control — інтегрується в контекстне меню провідника, автозавантажується при старті Windows, налаштування можна експортувати та в подальшому імпортувати, є захист від несанкціонованого видалення, можливість відновити попередні налаштування при видаленні та ін.

Сайт програми