Comodo Cloud Antivirus

Comodo Cloud Antivirus — хмарний антивірус, який захистить від вірусів та іншого шкідливого програмного забезпечення, що використовує проактивні технології та забезпечує надійній онлайн та офлайн захист. Comodo Cloud Antivirus буде боротися із вірусами в режимі реального часу, забезпечуючи високу продуктивність системи завдяки невибагливості до ресурсів. Програма буде боротися із загрозами «нульового дня». Хмарний антивірус містить в собі три компоненти: хмарний антивірус, пісочницю (Sandbox) та компонент поведінкового аналізу (Viruscope).

Антивірус швидко знаходить кейгени та патчі (тому дивіться в налаштування перед скануванням). За умовчанням в Sandbox запускаються всі недовірені програми. Це налаштування можна змінити, щоб програма запитувала при виявлені. Також в налаштуваннях при скануванні в реальному часі шкідливі програми поміщуються в карантин. Можна змінити на «Запитати». В налаштуваннях «Конфігурація» завжди можна відновити конфігурацію за умовчанням.

Завдяки хмарним технологіям ваша система буде максимально захищена від самих останніх загроз. А всі підозрілі програми та процеси будуть запущені в пісочниці, і ніякої шкоди реальній системі не завдадуть.

Можна файли відправляти для фонової онлайн перевірки у сервіс Valkyrie. Ви можете прискорити процес сканування, перевіряючи лише виконуючі файли. Можна самостійно вказувати, які програми є довіреними, а які ні. Всі недовірені програми будуть запущені в пісочниці.

Сайт програми