Panda Cloud Cleaner

Panda Cloud Cleaner — безкоштовний інструмент для перевірки вашого ПК на віруси, використовуючи хмарні технології. Ви, звичайно, повинні мати активне підключення до інтернету. Після запуску сканування будуть перевірені на шкідливе програмне забезпечення критичні області системи. Завдяки хмарній технології користувачі можуть обмінюватися інформацією про шкідливі програми.

Якщо вірити розробникам, то дане хмарне рішення може знайти ті віруси, які пропустили антивіруси встановлені у вашій системі. Тому Panda Cloud Cleaner можна використовувати для додаткового сканування та перевірки комп’ютера від загроз.

Розробники пропонують чотири версії продукту. Звичайна та портативна версії для Windows — якщо ваш комп’ютер працює в даний момент. І дві завантажувальні — коли ваша система не запускається: Panda Rescue USB і Panda Rescue ISO, які призначені для створення завантажувальних флешок та оптичних носіїв. Вони повинні повернути вашу систему у робочий стан.

Після завантаження натисніть "Accept And Scan", щоб програма завантажила оновлення та просканувала систему. Після сканування Panda Cloud Cleaner покаже звіт, в якому ви побачите небезпечні та підозрілі файли (якщо такі знайдуться), після чого їх можна буде видалити. Але будьте уважні, щоб не видалити звичайні та нешкідливі файли, уважно вивчіть їх.

Сайт програми