Автор створено

Безкоштовний додаток Wi-Fi Toolkit від компанії TP-Link допоможе провести діагностику Wi-Fi мережі на вразливість та дати рекомендації для її покращення.

Wi-Fi асистент не лише проведе діагностику мережі, а й виконає пошук прихованих камер, які можуть знаходитися в діапазоні дії Wi-Fi.

Після запуску програма буде задавати певні запитання. Спочатку потрібно дати відповідь у якому місці знаходиться Wi-Fi мережа до якої ви підключені.

Далі запитають, яка проблема найбільше вас непокоїть.

Наступним етапом стане запит на певні дозволи. Для нормальної роботи програми потрібно надати всі дозволи, які вона просить.

Після появи основного інтерфейсу потрібно натиснути на кнопку «Запустить Wi-Fi диагностику».

Додатково можна протестувати швидкість, пінг, провести аналіз на виявлення камер, виконати пошук пристроїв, IP та MAC- адрес, виявити рівень Wi-Fi перешкод та ін. Окремі тести виконані досить цікаво, з анімацією та зі смаком. Наприклад, під час тесту швидкості можна пограти гру (щоб не було так нудно).

Після сканування ви отримаєте результат та оцінку вашої Wi-Fi мережі.

Для мене програма сподобалась, виводить досить багато корисної інформації. А що з нею робити – вже залежить від рівня знань кожного користувача.

Сторінка додатка Wi-Fi Toolkit в маркеті

{QRCODE}https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tplink.networktoolsbox{/QRCODE}