Автор створено

Програма Google Files від Google буде корисна, в першу чергу для тих, кому потрібно звільнити місце на телефоні, швидко знаходити та ділитися файлами. Також у функціонал програми входить функція резервного копіювання.

Основні можливості програми Google Files:

Звільнення пам’яті від всього зайвого. Із додатком просто та швидко можна очистити кеш, видалити зайві файли, картинки, які не використовуються та ін.

Функція перевірки дискового простору. Визначайте наскільки заповнені ваші диски та переносьте інформацію на картку SD, а також очищуйте накопичувачі від зайвих даних прямо з інтерфейсу програми.

Все контролюєте ви. Тому що інформація не видаляється без вашого відома.  

Продуктивність. Додаток буде сповіщати вас якщо з’являються файли, що не використовуються та накопичуються непотрібні дані. Зрозуміло, що їх можна безпечно видалити, збільшивши продуктивність.

Рекомендації. Google Files дає рекомендації, які стають точнішими по мірі використання пристрою із встановленим додатком.

Швидкісний пошук. Знаходьте свої фото, документи, відео та інші файли, використовуючи фільтри.

Керування файлами. Доступні такі звичні операції як пошук, перегляд, сортування, переміщення та відправка файлів за допомогою функції поділитися. Не заставляйте себе чекати, шукаючи відео чи музику, що завантажували на попередньому тижні.

Діліться файлами. Для того, щоб поділитися файлами в офлайн режимі потрібна лише одна умова – встановлений додаток Google Files на іншому смартфоні. Передавайте дані по швидкому Wi-Fi каналі.

Шифрування. Всі файли, що передаються за допомогою Google Files шифруються, використовуючи WPA2, тому можна не турбуватися, що про них може дізнатися ще хтось. Збільшення швидкості офлайн передавання здійснюється шляхом створення Wi-Fi за допомогою Bluetooth,

Хмари. Звільніть простір, перенесіть файли у Google Диск та інші хмарні сховища. Навіть видаливши їх з пам’яті пристрою – вони завжди будуть доступні.

Продуктивність. Додаток має малий розмір та не містить фонових процесів, тому не впливає на продуктивність та не сповільнює смартфон.

Google Play

{QRCODE}https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files{/QRCODE}