APKPure APK — заміна маркету Google Play

Для всіх, кому потрібно завантажувати файли APK сайт APKPure пропонує заміну маркету від Google. За допомогою нього можна завантажувати додатки, які заборонені у вашому регіоні чи країні.

Що потрібно для завантаження додатку, який вам потрібний? Все просто. Потрібно ввести його назву в пошук та отримати файл на свій девайс. Можна і по іншому. Якщо ви знайшли додаток, який вам потрібний у Google Play, то скопіюйте посилання та вставте його у відповідне поле APKPure APK — файл завантажиться у пам’ять вашого пристрою. APKPure прекрасно дружить із кирилицею, тому ви без проблем знайдете потрібні програми чи ігри на російській чи українській мові.  

Ще APKPure вміє:

  • Виконувати пошук та завантаження XAPK-файлів — це пакети із розширенням *.apk разом із даними кешу;
  • Наявна програма для ОС Windows, за допомогою якої можна встановлювати додатки на телефони та планшети із використанням USB шнура;
  • Всі *.apk файли можуть бути перевірені на достовірність. Тому дана функція може вберегти від файлів, які попали із невідомих джерел та можуть нести в собі небезпеку.

Для встановлення із *.apk файлу потрібно, щоб у налаштуваннях безпеки вашого пристрою стояла галочка, яка дозволяє встановлення додатків із невідомих джерел ("Невідомі джерела").

Підтримувана ОС: Android 4.0.3+

Перейти на сайт розробника

Перейти на сторінку APKPure в  Marketplace