Тип програми: APK/Online
Підтримувані ОС: Android
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Earth-Now

Глобальний вплив на природу набув свого максимуму. І кліматичні показники стають дедалі контрастнішими. Якщо ви хочете спостерігати за змінами кліматичних показників в режимі реального часу, то відкривайте онлайн-сервіс або встановлюйте додаток Earth-Now.

Earth-Now використовує дані із супутників Earth Science та візуалізує інформацію в режимі реального часу. Для цього використовується інформація про температуру нижнього шару атмосфери, вуглекислий газ, чадний газ, озон, водяну пару, а також гравітацію та коливання рівня моря.

Отримані набори даних описуються за допомогою якісного кольорового фону. Така інформація дає змогу оцінити силу дії певного чинника. Отриману 3D-модель Землі можна повертати за допомогою пальця або мишки (якщо використовується комп’ютер). Без проблем можна виконувати масштабування.

Також показано супутники, які знаходяться на навколоземній орбіті. При виборі одного із них, вас перенаправить на конкретні координати і так ви зможете спостерігати за рухом вибраного космічного апарата. За кожним показником клімату можна вести спостереження окремо. Для вибору доступна міжнародна космічна станція та інші супутники, які рухаються по орбіті нашої планети.

Додаток був розроблений командою науковців із космічного агентства НАСА.

Сторінка додатка в маркеті



Сторінка онлайн-сервісу