Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Free application for learning English

Якщо ви всерйоз задумалися про вивчення англійської мови, то зверніть увагу на додаток English Galaxy. За словами авторів, програма побудована на основі унікального курсу і проведе вас через увесь процес навчання, від нуля до вільного володіння із широким словниковим запасом.

Ви зможете вивчити англійську мову від нуля до рівня просунутого користувача по словниковому запасі та граматиці. Унікальний курс (якому нема аналогів) складається з 6-ти розділів у яких можна знайти уроки від початкового рівня та вище (позначаються як A0 - C1).

Рівні відповідають міжнародній шкалі:

  • A0 – з нуля;
  • A1 – для початківців;
  • A2, B1 – для середнього рівня;
  • B2, C1 – для просунутих.

Можна вибрати будь-який розділ (все залежить від вашого поточного рівня) та розпочати навчання. Кожен рівень містить 50 уроків. Всього понад 30000 практичних різнотипових завдань по граматиці, які тренують необхідні навики. Увесь процес навчання відбувається покроково, від простого до складнішого. Кожен наступний урок являється продовженням попереднього. У рамках граматичного курсу можна вивчити понад 5000 англійських слів. Але якщо ви не хочете зупинятися на досягнутому, то можете розширити свій словниковий запас, вивчаючи слова по категоріях (всього доступно 14000 слів, які розділені на 130 категорій відповідно до тематики). Розбивка категорій на рівні відповідає міжнародній шкалі. Такий підхід допоможе вивчити всі необхідні слова (A0-C2).

За відгуками, додаток досить непоганий. Але не забувайте, що автори хочуть винагороду за свої старання і для безперебійного навчання потрібна оплата.

Сторінка додатка English Galaxy