Автор створено

Якщо ви в пошуках якісної програми для запису звуку на ОС Андроїд, то їх можна зупинити на Hi-Q MP3 Voice Recorder. Даний диктофон ідеально підійде для користувачів, що хочуть одночасно мати простий та зручний інтерфейс і детальні налаштування кожної дрібниці.

В програмі можна налаштувати якість запису, вибрати формат, вказати місце для зберігання записаних даних, увімкнути таймер та багато іншого. Можна вибрати з якого мікрофона буде вестися запис. Це може бути стандартний мікрофон або окремо підключений. Є варіант одночасного запису з обох.

Для початку запису достатньо натиснути на червону кнопку. Після зупинки запис можна швидко прослухати. В налаштуваннях можна увімкнути запит на назву. Тоді після кожного запису буде з’являтися вікно для вказування назви. Це дозволить вести каталог та не заплутатися серед сотень схожих файлів.

Для того щоб ніколи не втратити важливу інформацію, можна підключити один з хмарних акаунтів та зберігати файли в них. Підтримуються Dropbox та Google Drive. Для економії трафіку можна вибрати опцію для передавання лише по Wi-fi.

Для швидкого запису потрібно відмітити опцію автостарту при запуску програми. Налаштовується підсилення звуку. В налаштуваннях можна вказати обмеження на пам’ять, при якому запис буде автоматично зупинений, є опція приховування значка програми, підтримуються віджети.

Примітка. Програма має професійну версію. Безкоштовна версія має обмеження запису по часу, що дорівнює 10 хвилинам.

Сторінка програми Hi-Q MP3 Voice Recorder в маркеті

{QRCODE}https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hiqrecorder.free&hl=ru{/QRCODE}