Peers TV

Peers.TV встановлюють навіть ті, хто каже, що не дивиться телевізор. Чому? Та тому що Peers.TV одночасно більше (функціонал) і менше (розмір) звичної коробки з телеканалами. Це ТВ онлайн і в записі, IPTV-плеєр, зручна телепрограма і можливість додавати власні плейлисти, а також повна підтримка Chromecast. При цьому додаток не займає багато місця, працює в будь-якій точці планети і абсолютно безкоштовний.

Особливості:

Якщо коротко, з Peers.TV можна:
- Безкоштовно дивитися ТБ-онлайн;
- Дивитися ТБ з запису (пропустили випуск або епізод серіалу - дивіться їх з архіву передач, де ми їх дбайливо зберігаємо);
- Додавати телеканали в обране і формувати власний список ТВ-каналів;
- Транслювати телевізійний контент на великий екран за допомогою Google Chromecast.

І, звичайно, додаток не був би таким кльовим без функцій «таймшифт» (можливість ставити ефір на паузу), «start over» (можливість під час прямого ефіру перейти до його початку) і «Хромкаст» (трансляція контенту на екран телевізора). Все це в Peers.TV є.
Єдине, що може бути відсутнім в додатку - це деякі канали, і тільки через небажання самих телеканалів. Однак ми робимо все можливе (і деколи неможливе), щоб додати в Peers.TV самі затребувані і популярні канали, такі як ТНТ і СТС. Як мовиться, слідкуйте за оновленнями.
Хочете допомогти нам зробити неможливе можливим? Поділіться ідеями і пропозиціями на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Все зламалося? Вам здається, що з Peers.TV щось не так, і з життя пішов сенс? Жадаємо подробиць на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Щоб відмовитися від push-повідомлень, зайдіть в Налаштування -> Програми -> Керування програмами -> Peers.TV -> Вимкнути сповіщення. Зніміть галочку і насолоджуйтеся незнанням.
За актуальними новинами про додаток і оновленнях має сенс заглянути в офіційну групу
vk.com/peerstv.

Підтримувана ОС: Android 4.0+
Мова інтерфейсу: Російська

Google Play

Peers TV