Автор створено

Дана модель відноситься до преміального класу, який поєднує легкість та витонченість. Модельний номер ноутбука UX391. Розробник заявив, що модель може витримати жорсткі умови використання та відповідає воєнному стандарту MIL-STD 810G за міцністю. Апарат стійкий до перепадів температур та вологи.

Ноутбук важить один кілограм, а товщина його корпусу становить 2,9 мм. ZenBook S поміщений у металічний корпус. Цікавою особливістю є незвичайне кріплення ErgoLift, яке піднімає клавіатуру при відкритті кришки на 5,5° (клавіатура має вбудовану підсвітку). При такому розміщенні зручно набирати текст. До того ж це забезпечує додаткове охолодження задньої панелі та сприяє кращому звучанню аудіосистеми.

ASUS ZenBook S має сенсорний дисплей із діагоналлю 13,3 дюйми. Доступне розширення 4K UHD (3840 x 2160) або Full HD (1920 x 1080). Модель оснащується одним із двох процесорів Intel Core i7-8550U або i5-8250U восьмого покоління. Оперативної пам’яті 8 або 16 гігабайтів, для зберігання інформації SSD диск об’ємом на 1 ТБ.

За словами фірми ASUS ноутбук повинен пропрацювати в автономному режимі 13,5 годин. На борту в ZenBook S 3 порти USB Type-C, два із яких мають підтримку Thunderbolt 3. Навушники можна підключити через 3,5-мм роз’єм. Є сканер відбитків пальців, який вбудований у тачпад. Стартова ціна складе приблизно 32 тисячі гривень.