Dividend — багатоцільова Wordpress тема

Журнальна тема Dividend може бути використана для багатьох практичних цілей. Декілька готових стилів дозволять використовувати тему для  ведення блогу, створення журнального сайту, магазину та ін.

Адаптивна верстка забезпечить правильне відображення на екранах комп’ютерів та мобільних пристроїв.

SEO оптимізація як завжди на висоті, нічого зайвого в коді та максимальна легкість вплинуть на просування сайту в пошукових системах.

Разом із темою ідуть соціальні іконки, які дадуть змогу заявити про себе в соціальних мережах, без яких зараз більшість не уявляють свого життя.

Якісна оптимізація в плані продуктивності забезпечить швидке завантаження сторінок на всіх без винятку пристроях. Швидкість — це ще один важливий показник для індексування пошуковиками.

Сотні Google шрифтів, іконки та можливість зміни кольорових схем нададуть можливість персоналізувати свій сайт та виділити його серед мільйонів інших.

Повна оптимізація із Google AdSense та іншими системами монетизації.

Абсолютна підтримка WooCommerce дасть змогу для більш повної реалізації своїх задумів. Адже WooCommerce — це найпопулярніший плагін для створення та підтримки власного інтернет магазину.

Панель розширених опцій дасть можливість повністю керувати обширним функціоналом та налаштовувати кожну деталь.

Ніякого зайвого коду. Всі стрічки добре прокоментовані, а тому для розробників буде легко знайти потрібну для правки опцію.

Використовуючи професіональні налаштування перекладу на панелі параметрів теми можна виконати трансляцію Dividend на будь-яку мову.

Використовуйте короткі коди (Shortcodes) для додавання нових функцій, кнопок, значків та багато іншого.

Технологія Ajax допомагає покращити швидкість завантаження сторінок та зробити взаємодію користувача із сайтом більш продуктивною.

Просте та ефективне мобільне Off Canvas меню прекрасно працює на будь-яких мобільних пристроях.

Даний шаблон ідеально підходить для сайтів, що укладають різні угоди. Плагін WP Review Pro — найкращий із плагінів для створення преміум-оглядів. І тема Dividend сумісна із ним на 100%.

Сторінка теми Dividend (демонстрацію можна переглянути там же)