Автор створено

Після недовгого використання комп’ютера, на який була недавно  інстальована операційна система Windows 7, появилися дві помилки після увімкнення комп’ютера та завантаження ОС. Також ще одна після вимкнення. Спочатку ніяких помилок не спостерігалося, ймовірно виникли після встановлення якоїсь програми чи після очищення різними оптимізаторами. Буває часто, що аж занадто вони можуть провести оптимізацію.

Проблема була із ABBYY FineReader, а точніше із ABBYY Screenshot Reader. Хоча подібні проблеми можуть спостерігатися із будь-яким програмним забезпеченням, включаючи ігри.

Перша помилка була такого змісту:

Double internal error! Application terminated.

Тоді друга (перший скриншот):

Runtime Error!
Program: C:\Program...
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

Помилки Runtime Error! можуть виникати із різних причин. Це діяльність вірусів, що змінюють системні файли, внаслідок встановлення нових програм поверх існуючих, оптимізація системи різними системними утилітами, через пошкодження файлів Microsoft Visual C++ та з інших причин.

Як би там не було, а рішень в інтернеті існує досить багато. Але я скористався самим швидким варіантом (про який вже розповідав).

Я встановив RuntimePack і всі помилки зникли. Хоча пакет призначений у першу чергу для встановлення відсутніх бібліотек але може позбавити і від багатьох інших проблем. До того ж даний пакет рекомендується для встановлення на різні версії ОС.

Однакових ситуацій не буває, так же само як і рішень. Тому дане рішення не являється універсальним але і не випробувати його буде помилкою.

Порада. Не шукайте та не завантажуйте окремих бібліотек для виправлення тих чи інших помилок або робіть це із довірених сайтів, тому що саме в такі файли найчастіше вбудовують віруси. І ви добровільно їх можете запустити на комп’ютері.

Сторінка офіційного сайту RuntimePack