Автор створено

Простий, безкоштовний, а також портативний менеджер буфера обміну. Програма розширює стандартні можливості операційної системи Windows, яка дозволяє зберігати одночасно лише один скопійований фрагмент. Скопіювали один фрагмент тексту, зображення і так далі…, потім другий, а перший вже після цього пропав. Використовуючи MultiClipBoardSlots, всі дані, які попали в буфер обміну, будуть доступні для використання. Доступно 10 виділених слотів, які програмуються «швидкими клавішами».

Суть роботи така:

1. Потрібно назначити сполучення клавіш для копіювання тексту, зображень та іншої інформації (приклад показаний для двох слотів).

2. Для копіювання я призначив: Ctrl+F1 та Ctrl+F2, а для вставляння: Windows (з логотипом операційної)+ F1 та Windows+F2.

3. За допомогою комбінації клавіш Ctrl+F1 копіюю перший фрагмент тексту, а за допомогою Ctrl+F2 – 2-й.

4. За допомогою комбінації клавіш Windows+ F1 вставляю у потрібному місці перший скопійований фрагмент тексту, а за допомогою Windows+F2 – другий.

Завантажити можна портативну версію і версію для інсталяції. В налаштуваннях можна відмітити запуск MultiClipBoardSlots разом з ОС Windows (можна відмітити опцію для згортання у трей). Копіювання та вставляння супроводжується звуком, який можна вимкнути.

Сторінка програми MultiClipBoardSlots