Автор створено

Знання іноземних мов дає великі можливості в подальшому житті, розширює горизонти вибору професії, а також значно впливає на розмір заробітної плати. Одні на високому рівні володіють мовами, вийшовши зі школи, інші записуються та проходять різноманітні курси, ще хтось займається самонавчанням. Пропоную розглянути 3 додатки для вивчення польської мови (і інших мов також), які будуть корисними не лише тим, хто почав своє навчання з початку та з самого простого, але для всіх, хто хоче покращити та перевірити рівень знань.

1. Польська абетка

Перший додаток – це простий польський алфавіт, який можна безкоштовно завантажити з маркету.

Ви крок за кроком, літера за літерою вивчите польський алфавіт в цікавій формі. Адже кожна літера професійно вимовляється, а також наводяться приклади слів, які починаються на таку літеру, або (якщо літера не може вживатися першою) слова, що містять літеру.

Процес навчання супроводжується картинками, так можна краще запам’ятати. Наприклад, наводиться у приклад слово метелик, і метелик буде намальований.

Прямо з програми можна завантажити інші уроки. Відгуки та оцінки в маркеті досить високі. Та й додатків від даного автора до сотні.

Сторінка додатка «Польська абетка»

{QRCODE}https://play.google.com/store/apps/details?id=polish.alphabet.for.students{/QRCODE}

 

2. Rosetta Stone

Rosetta Stone – один з визнаних та найпопулярніших додатків на маркеті. В розробника є й інші програми, проте на відміну від Rosetta Stone, вони не такі популярні.

Для вивчення використовується особливий підхід, який цікавий та дає результат. Для мене особисто, процес навчання дуже подобається.

Працюючи з Rosetta Stone можна одночасно розвивати граматику, вимову, розширювати словниковий запас. Наявні завдання для вивчення слів, є такі, в яких потрібно говорити вибраною мовою, а програма перевірятиме вашу вимову (спеціально запатентований алгоритм TruAccent). Увесь процес навчання супроводжується фото та картинками. Після вивчення теми потрібно пройти цікаві тести.

Розвиваючи мову та вимову в живих діалогах, можна бути готовим до реального спілкування за короткі терміни часу.

Додаток Rosetta Stone – це ваш провідник по польській (і інших мовах також) від початку до повного засвоєння.

Зверніть увагу, що повна версія програми являється платною і не зовсім дешевою.

Сторінка додатка Rosetta Stone

{QRCODE}https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.rosettastone.mobile.CoursePlayer{/QRCODE}

 

3. 50 languages

Як зрозуміло з назви, перед вами додаток для вивчення польської та ще 49 мов. В розробників доступні додатки на окремо вибрану мову.

До ваших послуг 100 уроків для вивчення вибраної мови. Можна отримати базові знання та у найшвидший термін навчитися говорити короткі речення в реальних життєвих ситуаціях.

Доступні уроки у яких слова промовляються виразним чоловічим та жіночим голосом. Увесь процес навчання розбитий за категоріями: фразеологічний словник, абетка, цифри, словник, словникова гра, тести на заповнення пропусків, знайти протилежності, мовна та географічна вікторина, навчальний план та багато іншого.

Сторінка додатка «50 мов»

{QRCODE}https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goethe.f50languages{/QRCODE}

 

Увага. Повна версія програми являється платною.

Якщо ви придбали додаток «50 мов», то вивчення алфавіту виокремлене в окремий розділ. Всі три розглянуті додатки цікаві, спрямовані на вчення іноземних мов, а головне – вони різні, тобто для навчання використовуються різні підходи, тому опанувавши всі теми в одній програмі, можна переходити до вивчення іншої.