Автор створено

Huawei P30 Pro – смартфон, у якому застосували декілька проривних технологій: сенсор нового типу, який дозволяє здійснювати зйомку фото практично у темноті, а також потужний 5-ти кратний зум. В даній моделі смартфона вперше застосований блок із 4-ох модулів в основній камері.

Зараз більшість користувачів, у першу чергу, хочуть мати якісну камеру, яка дозволить обійтися без важкого фотоапарату в подорожі. Останній можна застосовувати лише для творчих фото, попередньо підготовившись до них.

Huawei P30 Pro


Смартфон легко тримати в одній руці, а сканер відбитків пальців має ідеальне розміщення для простого розблокування.

У Huawei P30 Pro є відеоредактор на базі штучного інтелекту – робіть кінематографічні ефекти без комп’ютера. Використовуючи функцію автоматичного створення відеозаписів ви отримаєте відео, які приємно вас вразять своєю унікальністю, за рахунок поєднання ефектних фільтрів, музичного супроводу та різною швидкістю відтворення. Щоб швидко пригадати відеоролик із сотні чи навіть тисячі – просто додайте текстові надписи.

Замість звичайного динаміка у Huawei P30 Pro використовується технологія акустичного екрана, що базується на принципі акустичної левітації.

Беріть смартфон всюди, адже стандарт IP68 дозволяє використовувати його у воді.

7 нанометровий процесор Kirin 980 забезпечує високу продуктивність та характеризується низьким споживанням енергії. 6/8 Гб RAM дадуть всю потрібну потужність та плавність, навіть у найвимогливіших іграх, а постійної пам’яті (128/256 Гб ROM) вистачить на безліч фото та відео.

Технологія швидкого заряджання Huawei SuperCharge 40 Вт дозволяє дати 70% ємності для батареї за 30 хвилин. Не взахваті від проводів? Тоді 15 ватна безпровідна зарядка із функцією швидкого заряджання Wireless Quick Charge та сертифікацією TÜV саме те, що для вас потрібно.

Функція безпровідного зворотного заряджання дасть змогу підзарядити чийсь смартфон, навушники чи інший пристрій.

Використовуючи основну TOF-камеру ви можете грати в ігри із датчиком руху на кшталт, Fancy Skiing или Fancy Darts. Для цього потрібно вибрати режим проекції на великий екран, а на себе направити основну TOF-камеру смартфона.

TOF-камера здатна виміряти параметри не лише нерухомих об’єктів, а й наприклад, зріст людини.

Швидке відправляння файлів за допомогою OneHop здійснюється на MateBook в одне доторкання. Для цього потрібно струсити смартфон та доторкнути його до MateBook. Так ви виконаєте запис хвилинного відео з екрана MateBook та передасте його на смартфон. Ви можете виконувати двосторонній обмін текстовими файлами.

Дійсно, сенсор основної камери смартфона має типорозмір 1/1,7 дюйми, а це значно більше ніж в інших смартфонах різних виробників (приблизно 1/2−1/2,3). Камера робить якісні фото 40-мегапіксельного розширення, що в подальшому дозволяє отримати 10-ти мегапіксельні зображення, які мають покращену передачу відтінків та тонів – з розширеним динамічним діапазоном. Така технологія працює шляхом об’єднання інформації із чотирьох сусідніх пікселів (Бінніг). Хоча, зображення і виходять кращі від аналогів, все ж не на всі 40 мегапікселів.

Основний модуль камери використовує фільтр RYYB, а не RGGB. В даному фільтрі замість зелених кольорів застосовуються жовті.

Виробник заявляє, що йому вдалося підняти показники ISO до 409 600 одиниць, що пояснюється покращенням світлочутливості сенсора.

Але навряд чи хтось буде користуватися такими високими показниками, адже від шумів у такому випадку не позбутися. А от при значеннях ISO 6400 цифрові шуми малопомітні. Смартфон прекрасно виконує нічні та сутінкові знімки, зберігаючи при цьому якість. Наприклад, попередні моделі цього виробника таким похвалитися не могли.

І в основній, і в телекамері наявна система стабілізації, тому фото будуть чіткими, навіть при тремтінні рук. На відміну від попереднього модельного ряду, Huawei P30 Pro дає прекрасні нічні фото без спеціальних режимів (у звичайному режимі).

Смартфон має процесор Huawei Kirin 980 і в ньому використовуються функції штучного інтелекту, які дозволяють значно покращити якість фото.

Тепер про об’єктиви:

Основний модуль камери має 40-ка мегапіксельний сенсор та оснащений ширококутним об’єктивом із фокусною відстанню 27 мм, діафрагма f/1.6. Другий модуль має 20-ти мегапіксельний сенсор та надширококутний об’єктив із фокусною відстанню 16 мм та діафрагмою f/2.2. Третій має 8-ми мегапіксельний сенсор та 125 міліметровий п’ятикратний об’єктив, світлосила становить f/3.4. Роль четвертого модуля – визначення дистанції до об’єкта зйомки та точне визначення його контурів. Як результат – можливість розмиття та навіть заміна фону.

Кнопки на екрані у головному вікні додатку дозволяють перемикатися між режимами камери. Для більшості режимів («Фото», «Ніч», «Профі», HDR, «Відео») застосовуються кнопки «1x», «5x» та «Ширше», а також кнопка гібридного зуму «10-x».

Головна камера вмикається за допомогою кнопки «1x». Телекамера вмикається кнопкою «5x» та забезпечує 5-кратний оптичний зум. Даний об’єктив доцільно вибирати для зйомки об’єктів, що потребують приближення, виділення окремого об’єкта.

Ширококутний об’єктив використовується для фото із рівномірною чіткістю кадра по всьому полі, наприклад, для зйомки пейзажів.

Надширококутна камера дає змогу вести зйомку у режимі «Супермакро» та забезпечує широке охоплення простору. Вмикається кнопкою «Ширше», мінімальна дистанція для фокусування становить 25 мм.

Використовуючи гібридний 10-кратный зум можна зблизити деталі, які на фото виходять не зовсім чіткими. Такий зум виходить завдяки програмному опрацюванню знімків, що зроблені на телекамеру.

Використовуючи можливості штучного інтелекту камера автоматично розпізнає лице і перемикається на режим «Портрет».

Слід зауважити, що чіткість знімків можлива лише при невеликих значеннях зуму, і після 10-тикратного збільшення (при денному світлі) вони значно втрачають у якості. Нічне зумування призведе до ще більших втрат якості.

Портрети із 2-х та 3-х кратним зумом виходять досить якісні, при умові достатньої кількості світла. Для плечового портрету використовується 80 мм фокусна відстань, для поясного – 50 мм. Для більш керованого розмиття фону можна використовувати режим «Діафрагма».

Якщо ви відноситеся до тих людей, які люблять вручну виставляти параметри ISO, витримку, баланс білого та ін., то для вас просто необхідний режим «Профі». Вкладка «Ще» дасть доступ до таких елементів як таймлапс, фільтри, робота зі світлом та ін. – інструментів для вашої творчості.

Панорами Huawei P30 Pro зшиває на високому рівні в автоматичному режимі, враховуючи експозицію.

Фронтальна камера із розширенням сенсора на 32 Мп та світлосилою об’єктива f/2.0 дасть всі переваги для Селфі фото. Фокусна відстань дорівнює 26 мм. Щоб ваше лице виглядало краще застосовуються різні ефекти, розгладжування шкіри лиця та корекція його форми.

Відеозйомка відбувається у форматі 4К/UHD (3840х2160 пікселів) із частотою 30 кадрів на секунду та Full HD із частотою 60 кадрів на секунду. Проводячи знімання відео можна перемикати кратність зуму.

Ви не пожалкуєте, придбавши смартфон Huawei P30 Pro. Він забезпечить не лише відмінними денними знімками, але і нічними. Виконуючи масштабування сцени ви зможете забути, що у вас просто смартфон, а не фотоапарат. Ви отримаєте прекрасні пейзажі та макрофото, портрети і архітектуру.


 

Виробник: HUAWEI

Основні характеристики:

Код моделі Huawei P30 Pro 2019
Тип SIM карти Nano-SIM
Кількість SIM карт 2 SIM
Вага 192 г
Розміри (ШхВхГ мм) 73.4 мм х158 мм х 8.4 мм

 Екран

Тип екрану OLED
Діагональ екрану Безрамковий дисплей, 6,47"
Роздільна здатність дисплея FULL HD+ (2340 х 1080 пікселів)
Кількість точок доторкання 10

Мультимедійні можливості

Основна фотокамера 40,0 Мп + 20,0 Мп + 8,0 Мп
Автофокус Так
Спалах Так
Запис відео Так
Стабілізація Так
Фронтальна камера (Мп) 32,0 Мп
Запис відео 4K UHD (3840 x 2160), 30fps
Характеристики камери Основна камера: 40 Мп (ширококутний об'єктив, діафрагма f/1.6, оптична стабілізація зображення) + 20 Мп (ультраширококутний об'єктив, діафрагма f/2.2) + 8 Мп (телеоб'єктив, діафрагма f/3.4, оптична стабілізація зображення); TOF-об'єктив Huawei (часопролітна камера); Підтримка автофокусу (лазерний, фазовий і контрастний фокус) і інтелектуальної технології стабілізації зображення Huawei; Фронтальна камера: Діафрагма f/2.0
Аудіо можливості Технологія Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital +, Dolby AC-4); Формати: mp3, mp4, 3gp, ogg, amr, aac, flac, wav, midi; Відео: Формати: 3gp, mp4

Зв'язок та мережі

Зв'язок 2G, 3G, 4G (LTE)
Навігація GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo, QZSS
Wi-Fi Так
Wi-Fi Direct Так
Bluetooth Так (5.0)
NFC Так
IRDA Так

Пам’ять та процесор

Об'єм вбудованої пам'яті 128 Гб
Слот для карти пам'яті Так
Підтримка карт пам'яті microSD NanoSD (максимум 256 Гб)
Об'єм оперативної пам'яті 6 Гб
OS    Android 9.0 (Pie)
Процесор HiSilicon Kirin 980, частота 2,6 ГГц
Кількість ядер 8 ядер
Відеопроцесор Mali-G76 MP10
Для геймінгу Так

Живлення

Ємність акумулятора 4200 мАгод
Тип акумулятора Li-Pol
Кріплення акумулятора Незнімний

Додаткові особливості

Додатково Сканер відбитків пальців; акселерометр; гіроскоп; компас; датчик наближення; датчик освітленості; датчик гравітації; датчик Холла; датчик колірної температури
USB USB Type-C
Особливості Функція швидкого та безпровідного заряджання
Ступінь захисту IP68
Комплект поставки Телефон
Кабель для синхронізації
Зарядний пристрій
Документація
Гарантійний талон
Скрепка для вилучення СІМ-карти
Гарантія 12 місяців
Країна виробник Китай





 

Офіційний магазин Росія

Ціна в Україні