Автор створено

Смартфон працює на HUAWEI Kirin 980, який побудований по 7 нанометровому процесі та використовує можливості штучного інтелекту. Найновіший процесор забезпечить найвищу продуктивність незалежно від способу використання та задач.

Дизайн включає використання загартованого 3D скла Mate 20 Pro в ультратонкому дизайні. Всі елементи смартфона симетричні та прекрасно збалансовані.

HUAWEI Mate 20 Pro


В смартфоні використовується оболонка EMUI, яка забезпечить продуктивну та плавну роботу завдяки оптимізації та спрощеними елементами керування.

Перебуваючи на пляжі чи під дощем можна не боятися, що він намокне. Завдяки технології захисту IP68 ви можете його використовувати в умовах підвищеної вологості: під дощем, для нього не страшна випадково розлита рідина чи навіть короткочасне занурення під воду.

Продуктивність

Багатоядерна структура центрального та графічного процесора забезпечить високі показники обчислень в іграх, при роботі із графікою, відео та ін. Смартфон має 2 нейромодулі, один із яких займається загальними обчисленнями, тоді як інший виконує обчислення із використанням штучного інтелекту.

Фірма Huawei дає такі цифри:

  • Нейромодуль покращує продуктивність на 226% та має на 182% знижене енерговикористання;
  • Продуктивність центрального процесора покращена на 75% та знижене енерговикористання на 58%;
  • Графічний процесор збільшив продуктивність на 46% та зменшив використання електроенергії на 178%;
  • Дана модель являється першим смартфоном, який підтримує LTE Cat 21, що має частоту передавання1,4 Гбіт/с;
  • Використовуючи бездротове з’єднання Wi-Fi ваша швидкість завантаження може досягати 1,733 Гбіт/с.

Смартфон, HUAWEI Mate 20 Pro може одночасно використовувати частоти L1 і L5 та із максимальною точністю визначати ваше місцезнаходження по GPS.

Акумулятор

Акумуляторна батарея має ємність 4200 мА*год* та за заявленням розробників здатна витримувати високі навантаження, в основному за рахунок ефективного використання енергії компонентами смартфона. Тому її має вистачити не лише на повсякденні завдання але і на те, щоб відволіктись та пограти в улюблену гру.

Акумулятор підтримує технологію швидкого заряджання HUAWEI SuperCharge 40 Вт, яка має сертифікацію TÜV. Тому ви зможете зарядити HUAWEI Mate 20 Pro на 70% за 30 хвилин. Але для заряджання повинні використовуватися оригінальні аксесуари від фірми Huawei.

Крім того можна використовувати технологію швидкого заряджання HUAWEI Quick Charge 15 Вт та позбавити своє життя від проводів.

Фото

Із даним смартфоном можна бути творчою особистістю у плані фотографій чи відеозйомки. Адже він використовує потрійну камеру Leica, що також використовує можливості штучного інтелекту. Фронтальна камера має розширення 24 МП та забезпечує високоякісні знімки на виході.

Деталі всі ваші — адже в смартфоні вбудований об’єктив на 40 МП. Віддалені об’єкти якісно можна знімати за допомогою телеоб’єктива на 8 МП. А для пейзажів використовуйте ширококутний об’єктив Leica із розширенням 20 МП. Ним же можна знімати і макрофотографії (проводити зйомку можна із відстані 2,5 сантиметрів).

Алгоритми камери можуть розпізнавати фони та об’єкти зйомки, ідентифікувати більше 1500 сценаріїв із 25 категорій зйомки. Тому використовуючи машинне навчання штучний інтелект зможе в автоматичному режимі налаштовувати потрібний контраст, передачу кольорів на кожному вашому знімку.

Знову ж таки, використовуючи технологію штучного інтелекту та систему стабілізації — можна не турбуватися при зніманні без штатива. Ваші знімки будуть чіткими та якісними не лише вдень, а й уночі.

HUAWEI Mate 20 Pro підтримує співвідношення сторін 21:9 та використовує функцію HDR на базі штучного інтелекту, тому ваші відео будуть відмінної якості із ефектом присутності.

Знімайте під водою. Адже у водонепроникному чохлі HUAWEI Mate 20 Pro можна занурювати на глибину до 5 метрів.

Безпека

У смартфоні використовуються найновіші біометричні технології. По перше — це 3D розпізнавання обличчя із використанням найновішої технології, що здатна розпізнавати більше 30 000 точок вашого обличчя із миттєвим розблокуванням, що не займе більше як 0,5 секунди. Дана система може використовуватися для безпечного доступу до особистих даних та до захищених додатків.

Сканер відбитків пальців інтегрований прямо в екран. Просто доторкніться до нього і все.

Оживіть неживе

Ви можете просканувати об’єкти, які знаходяться навколо вас, а штучний інтелект створить їхні тривимірні копії. Можна не лише створювати фото із отриманої 3D моделі, а й записувати її в русі. Додаткова реальність у ваших руках!

Huawei 3D Qmoji

Виражайте емоції за допомогою цікавих та кумедних 3D Qmoji. Також ви можете спробувати анімувати чиєсь фото за допомогою власної міміки. Поділіться результатом із друзями — це може бути досить смішно.

Проектування

Забудьте про проводи та виводьте презентації, відео чи ігри на великий екран (екран має підтримувати технологію Miracast). Такий режим називається ПК і можна не турбуватися, що прийде смс та її побачать інші, тому що ні дзвінки ні повідомлення на великий екран виводитися не будуть.

 

Виробник: HUAWEI

Основні характеристики:

Код моделі LYA-L29
Оболонка EMUI 9.0
Тип SIM карти Nano
Кількість SIM карт 2
Режим роботи SIM карт Позмінний
Вага 189
Розміри (ШхВхГ мм) 157,8 × 72,3 × 8,6
Колір Чорний та смарагдово-зелений

 Екран

Тип екрану OLED
Діагональ екрану 6.39
Роздільна здатність дисплея 1440 x 3120, 2k+
Число пікселів на дюйм 538

Мультимедійні можливості

Основна фотокамера 40 МП + 20 МП + 8МП, f/1.8 +f/2.2 + f/2.4
Автофокус Так
Спалах Так
Запис відео 3840 x 2160
Фронтальна камера (Мп) 24 МП, f/2.0
Запис відео 2160×1080
Формати відтворення аудіо *.mp3, *.mp4, *.3gp, *.ogg, *.amr, *.aac, *.flac, *.wav, *.midi
Формати відтворення відео *.3gp,*.mp4

Зв'язок та мережі

2G 850/900/1800/1900 МГц
3G HSDPA Cat до 42 Мбіт/с
4G LTE Cat 21, 1,4 Гбіт/с
LTE частоти TD-LTE: 34, 38, 39, 40. LTE FDD: 1 - 9, 12, 17 - 20, 26, 28
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4 ГГц / 5 ГГц
Wi-Fi Direct Так
Bluetooth BT5.0, BLE, SBC, AAC, aptX і aptX HD, LDAC HD, HWA Audio
GPS GPS, AGPS, Glonass, супутникова система навігації Бейдоу, ГАЛІЛЕО

Пам’ять та процесор

Об'єм вбудованої пам'яті 128 ГБ
Слот для карти пам'яті Так
Підтримка карт пам'яті microSD До 256 ГБ (сумісний тільки з картами пам'яті HUAWEI Nano SD)
Об'єм оперативної пам'яті 6 ГБ
RAM 6 ГБ
OS    Android™ 9
Процесор HUAWEI Kirin 980
Кількість ядер 8-ядерний, 2 × Cortex A76 2,6 ГГц + 2 × Cortex A76 1,92 ГГц + 4 × Cortex A55 1,8 ГГц

Живлення

Ємність акумулятора 4200 мА*ч
Кріплення акумулятора Незнімний

Додаткові особливості

Додатково Датчики: Датчик наближення, Датчик освітленості, гіроскоп, G-sensor, Сканер відбитків пальців, Компас, Холла, NFC, ІК-порт
USB 3.1, Type-C
Особливості Пристрій пройшов випробування в контрольованому середовищі і сертифікований як бризкозахищений, водо- і пилонепроникний (відповідає вимогам класу IP68 відповідно до стандарту IEC 60529).
Комплект поставки Смартфон, зарядний пристрій, інструкція користувача, гарантійний талон, інструмент для вилучення карт, навушники Type-C, usb-кабель Type-C, адаптер Type-C / вихід 3,5 мм для навушників, прозорий бампер