Автор створено

Сумка має чудовий вигляд, тримає форму, по боках виконана з міцного матеріалу, легко та швидко кріпиться до багажника, її можна закинути на плече, прикріпивши ремінь, який йде в комплекті.

Сумка дійсно вирізняться дизайном та якістю серед конкурентів. Її можна використовувати як звичайну сумку. Для цього передбачений ремінь через плече, а також ручка, за яку сумку можна зручно нести, тримаючи однією рукою.

Китайська фірма West Biking вже добре багатьом відома. Вона спеціалізується не лише на сумках та боксах, а практично на всьому, що стосується велосипедів та велоспорту.

Це друга сумка на велосипед, яку я замовляю. Також використовую ще одну, яка кріпиться на верх велосипедної рами та має окремий відділ на телефон. До речі, цей відділ легко знімається та кріпиться за допомогою липучки.

Сумка має 2 відділи із сітки всередині. Також один відділ є зовні, який можна використовувати для пляшки з водою. Він знаходиться біля щитка, тому завжди буде брудним. Об’єм сумки становить 8,6 літра. Зовні нанесені відмітки зі світловідбиваючого матеріалу. Зверху є резини, які можна використовувати для закріплення речей. Я їх не використовую, тому що кріплення так собі…

Тепер про недоліки. Кріплення за допомогою липучок я не назвав би надійним, але інакше швидко знімати та закріплювати її не вийде. На багажник потрібно під сумку підкладати амортизаційний матеріал, щоб вона надійніше трималась, а її вміст не викликав зайвого шуму.

Сумка вологозахищена, проте не водостійка. Після дощу всередині стає волого і її потрібно просушувати, відкривши перед цим. Я рекомендую для захисту від дощу купити водозахисну накидку. Їх є дуже багато, знайти можна в розділі "накидки для рюкзаків". Потрібно підібрати по розміру.

У мене велосипед знаходиться в підвалі в середовищі із підвищеною вологістю. Через рік покриття сумки (однієї і другої) почало руйнуватися. Але я ще продовжую їх використовувати. Також особливу увагу потрібно приділяти розкриванню та закриванню замка на поворотах. У мене він також пошкодився десь через 1,5 року.

Загалом я задоволений товаром даної компанії. Зрозуміло, що будь-який матеріал з часом зношується, особливо в умовах підвищеної вологи. Для повного захисту та довговічності рекомендується купувати пластикові бокси, проте підібрати потрібну модель досить важко, зазвичай ціна на них починається після 2 тисяч гривень.

На цей момент сумка використовується на електровелосипеді для акумулятора власної збірки.

Ціна на товар змінюється в межах 800-1300 гривень. Потрібно купувати під час розпродажі, якщо хочете трішки зекономити.

Відео: "Вологозахищена сумка на багажник велосипеда від West Biking"

Сторінка сумки від West Biking