Автор створено

Програма Find.Same.Images.OK може виконувати пошук однакових, або схожих зображень, навіть якщо вони перевернуті на будь-яку кількість градусів у порівнянні з оригіналом.

Програма може знайти дзеркально відображені, перевернуті, а також зменшені копії зображень. Підтримуються основні графічні формати: JPEG, PNG, WMF, RAW, ...

Не слід плутати Find.Same.Images.OK з програмами для пошуку дублікатів. Утиліта виконує порівняння на піксельному рівні. Find.Same.Images.OK надзвичайно швидко виконує сканування. На продуктивних сучасних комп’ютерах швидкість може досягати понад 100000 порівнянь в секунду.

Працювати досить просто. Потрібно натиснути на кнопку з трьома крапками для вибору диска або каталогу з фото та картинками. Для додавання ще однієї папки або диска потрібно натиснути на таку ж кнопку, тільки вже зі знаком +.

Далі, при потребі, потрібно вказати параметри (пошук дзеркальних фото, негативних та ін.). Після всіх налаштувань залишається натиснути на кнопку «Пуск».

Результати будуть виведені знизу вікна програми.

Вас може зацікавити програма для пошуку дублікатів файлів – «AllDup»

Цікава розробка. На моєму комп’ютері Find.Same.Images.OK знайшла навіть ті зображення, що були зняті з різних ракурсів та відстані.

Сторінка програми Find.Same.Images.OK