Автор створено

Звичайна форма входу може здатися трішки нуднуватою. Хоча є шаблони, які дозволяють додати форму входу/реєстрації у пункт меню. В такому випадку вона буде виглядати більш стильно. А якщо такої можливості у вас немає, то можна встановити модуль, що додасть форму входу/реєстрації, яка буде відкриватися у спливаючому (Lightbox ) вікні. 

Плагін BT Login безкоштовний та легко налаштовується. Спочатку встановіть його на сайт у менеджері розширень. Після встановлення у менеджері модулів з’явиться ваша форма. Її потрібно увімкнути та вибрати позицію у шаблоні.

Ось і все, тепер має працювати. Дивіться приклад на скриншотах:

Від початку модуль не локалізований але можна із легкістю його перевести на потрібну мову. Все перекладати не обов’язково, достатньо це зробити лише для сайту. В панелі керування, думаю розберетеся.

Для перекладу потрібно відкрити файл: ваш сайт/language/en-GB/en-GB.mod_bt_login.ini та зробивши відповідні зміни зберегти його та перейменувати у мову перекладу. Наприклад, для української це — uk-UA.mod_bt_login.ini. Тоді цей файл потрібно скопіювати у папку: ваш сайт/language/uk-UA. Зрозуміло, що мовою вашого сайту в такому випадку повинна бути українська. Для російської робиться все аналогічно.

Завантажити модуль з офіційного сайту

Кому потрібно качайте файл перекладу