Dashlane Premium

Dashlane Premium — менеджер паролів для всіх пристроїв (Windows, Mac, iPhone, iPad і Android) на 6 місяців безкоштовно.

Dashlane Premium — менеджер паролів, який пропонує багатофакторну автентифікацію, аудит безпеки, генератор паролів, безпечний обмін паролями та хмарну синхронізацію між усіма вашими пристроями.

Паролі можна розсортувати по категоріях — це досить зручно, якщо потрібно знайти в базі дані до певного аккаунта. При потребі можна скористатися зручним пошуком, що пропонує програма. Dashlane  вміє імпортувати паролі із Chrome, Firefox, Internet Explorer та менеджерів паролів: LastPass, RoboForm, KeePass, Everywhere та інших, що досить важливо, якщо захочете перейти із інших менеджерів паролів на Dashlane.

Всі дані, які ви вводите на сайтах автоматично розпізнаються програмою і при наступному відвідуванні вводяться автоматично. Якщо на одному сайті зареєстровані декілька користувачів, то Dashlane видасть меню для вибору облікового запису. Збережений сайт можна запустити прямо із меню програми.

Для захисту всіх ваших паролів потрібно створити та запам’ятати один майстер пароль, який потрібно буде вводити, щоб розблокувати програму. Можна вибрати багатофакторну авторизацію. Підтримується робота із Google Authenticator, Duo Mobile і Twilio Auth. Просто розпізнайте згенерований Dashlane QR-код вашим мобільним телефоном чи планшетом і програма буде розблокована. На сторінках реєстрації Dashlane пропонує генератор паролю, що буде використовуватися для реєстрації, а в подальшому для авторизації.

Програма дозволяє фільтрувати слабкі, повторювані чи зламані паролі. Кожен пароль має рейтинг безпечності. При потребі ненадійні паролі можуть автоматично бути змінені (автоматична зміна підтримується на +500 сайтах).

Досить корисна функція — це зберігання транзакційних чеків із списком куплених товарів (програма сама їх розпізнає, а якщо виникне помилка ви можете вписати товари вручну) та створення скриншотів куплених товарів при інтернет шопінгу, на випадок якщо у вас із продавцем виникнуть проблеми.

Мобільна версія має в своєму складі інтернет браузер в якому автоматично будуть вводитися дані авторизації. Ви можете налаштувати свій браузер для автоматично заповнення паролів.

  • Щоб отримати безкоштовну ліцензію Dashlane Premium на 6 місяців потрібно перейти на сторінку акції та вказати свою електронну адресу.
  • Завантажити та встановити дистрибутиви програми, що пропонуються для вашої системи (Windows чи Mac OS X).
  • Важливо! Після встановлення програми потрібно вибрати "Create your free account" для створення нового аккаунта, вказавши електронну адресу, що ви використовували при реєстрації.

Перевірити статус підписки можна зайшовши в меню Tools > Preferences > Account.

Dashlane Premium

Після цього ви зможете встановити Dashlane на інші ваші пристрої, використовуючи дані свого аккаунту.