SafeDNS

Отримайте річну підписку на 1 рік безкоштовно інтернет фільтра SafeDNS  (звичайна ціна 19.95$). Це чудовий  інструмент для батьків, які хочуть забезпечити безпечний перегляд інтернет сторінок своїми дітьми.
Даний сервіс дозволить захистити ваші пристрої (комп’ютери, ноутбуки, телефони, планшети та ін.) та всю домашню мережу (за рахунок налаштування  SafeDNS на роутері чи DSL модемі) від різних видів онлайн загроз.
Дана служба може бути розгорнута на будь-якому підключеному до інтернету пристрої, незалежно від операційної системи (підтримуються Windows, Linux, Mac, iOS і Android) та IP-адреси. Підтримуються DNS служби і будь-які види IP-адресів (статичні, динамічні, перетворені службою NAT).

Не залежно, який ви використовуєте пристрій — новий чи старий, унікальна технологія SafeDNS забезпечить фільтрацію і забезпечить доступ лише до дозволених доменів.

Ви можете налаштувати які ресурси чи групи ресурсів можна дозволити серед 50 категорій, що пропонуються і які містять більше 10 мільйонів адресів веб-сайтів. Причому база доменів SafeDNS постійно збільшується. Ви самостійно можете додати окремі сайти в білий список або заблокувати.

Для використання хмарної служби SafeDNS не потрібно встановлювати ніякого додаткового програмного забезпечення. Просто реєструємося на сайті SafeDNS, змінюємо налаштування DNS в своїй мережі та налаштовуємо параметри фільтрації у персональній системі керування, яка доступна цілодобово. Налаштування служби можна здійснювати із будь-якого місця де є підключення до мережі інтернет.

Для кожного користувача (батьки, діти, підлітки) можна створювати та застосовувати різні правила фільтрації.
Для ручного налаштування SafeDNS  у операційній системі Windows потрібно завантажити програму-агент SafeDNS Agent. Інтернет фільтр буде автоматично увімкнений після встановлення програми. Agent буде корисний в першу чергу для користувачів із динамічними IP-адресами та адресами, що перетворені в NAT. Користувачі, що використовую програму будуть захищені, навіть за межами захищених мереж.

  • Для отримання безкоштовної підписки на 1 рік тарифного плану Safe@Home перейдіть на сторінку акції та виконайте реєстрацію, використовуючи промо код (Promotional code): topwaresale.
  • Завантажте та встановіть програму для Windows, використовуючи лінк "Download SafeDNS Agent for Windows".
  • При встановленні зайдіть в систему, використовуючи вашу електронну пошту (email) та заданий пароль (password) на етапі реєстрації.

Умови пропозиції
Це підписка на тариф Safe @ Home на 1 рік, що включає захист до трьох домашніх мереж з одним аккаунтом.
Ви отримуєте безкоштовні оновлення протягом терміну дії підписки.
Безкоштовна технічна підтримка тільки по електронній пошті.
Термін дії підписки починається з моменту реєстрації.