Адаптивна тема для WordPress магазину — Bridge

Елегантно оформлена тема для WordPress повністю сумісна із плагіном електронної комерції — WooCommerce. Декілька інтегрованих макетів, швидке завантаження, висока продуктивність та оптимізована рекламна система різко відрізняють Bridge від інших схожих тем та роблять її ідеальним рішенням для вашого інтернет магазину.

Тема підійде для інтернет магазинів, блогів, сайтів, що присвячені здоровому способу життя, технологіям або мають спортивне направлення.

Прекрасна SEO оптимізація презентує шаблон лише із кращої сторони. Ви можете бути певні у хорошій індексації сайту пошуковими системами.

Адаптивний дизайн відобразить вміст сайту на екрані будь-якого пристрою, не важливо чи це буде монітор домашнього комп’ютера, ноутбука, екран мобільного телефону чи планшета — інформацію буде зручно переглядати. Крім того, відображення на мобільних пристроях дає пріоритет в пошуковиках перед сайтами, які такої оптимізації не мають.

Всім відомо, що WordPress — це CMS №1 у питанні створення сайтів. Єдина проблема, яка постає перед користувачем — це правильно написана, оформлена та оптимізована тема. Звичайно, всі пишуть, що їхні теми найкращі але дуже часто це лише слова, які не мають нічого спільного із дійсністю. Проте теми mythemeshop дійсно якісні, хоча і не такі розкручені як їхні конкуренти.

Дані теми орієнтовані в першу чергу на зарубіжних користувачів. Але нічого складного у їхньому налаштуванні не має. А хороша підтримка зведе всі проблеми до нуля. Знання мови на даний час потрібне але і перекладач дозволить зловити суть потрібних налаштувань для подальшого внесення змін.

Bridge містить в собі багато віджетів та преміальних плагінів, яких при потребі можна ще збільшити. Дуже добре якщо і шаблон і плагіни будуть від одного розробника. Це зведе конфлікти плагінів чи скриптів до мінімуму. Використовуючи продукцію від mythemeshop можна отримати свій сайт для комерції із «коробки» та самостійно його адмініструвати.

Встановіть Bridge та отримайте завдяки інноваційним підходам сотні чи навіть тисячі відвідувачів.

Всі шаблони від студії дуже добре оптимізовані і мають мінімальний вплив на продуктивність хостингу. Тому ви економите на тарифному плані. Навіщо доплачувати за колосальні навантаження при мінімальному відвідуванні сайту чи магазину? Для мене та напевне, багатьох користувачів сучасних CMS дана ситуація відома не лише на словах. І завжди правильним рішенням було використання оптимізованого шаблону та мінімального використання плагінів.

Тема має вбудовану функцію «лінивого» завантаження зображень. Тобто зображення завантажуються лише тоді коли відвідувач сайту прокручує сторінку. Багато хто не продивляється сторінку до самого низу. Тому зображення, які там знаходяться просто не завантажуються. Звідси і швидке завантаження і економія трафіку.

Ще велика кількість шрифтів, іконок, інтеграція із AdSense, прекрасна документація та багато інших функцій, кожну із яких просто не бачу сенсу описувати.

Кого зацікавила тема може перейти на сторінку Bridge та подивитися її в дії (при потребі оформити покупку — тема такого функціоналу просто не може бути безкоштовною)