Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP
Ліцензія: Ознайомлювальна версія
Мова інтерфейсу: Російська, українська, англійська та інші

Kerish Doctor 2018 – оновлена версія популярного оптимізатора

Зустрічайте нову версію Kerish Doctor та зробіть свій комп’ютер більш стабільним у роботі, захистіть його від атак та автоматизуйте на всі 100%.

Програма має безліч нагород та рекомендацій від популярних комп’ютерних журналів.

Адже на даний час не так і багато програмного забезпечення, із таким широким функціоналом та із правильною та безперебійною роботою.

Не кожна програма здатна виправляти помилки та не «зламати» комп’ютер. На жаль, зараз багато таких оптимізаторів, після яких ваша обчислювальна машина не те, що не стане краще працювати, а може і взагалі не запуститися або працювати із помилками. Тому до вибору оптимізаторів потрібно підходити обдумано.

Скажу зразу, що сам користуюся Kerish Doctor 2018 на операційній системі Windows 10. Програма в автоматичному режимі виконує свою роботу: очищує комп’ютер від тимчасових та непотрібних файлів, проводить «розумне» очищення кешу браузерів, виконує виправлення в реєстрі, дає рекомендації для підвищення швидкодії комп’ютера та ін. Жодних проблем помічено не було. А от час це економить. Адже не потрібно кожен раз запускати очищення вручну та витрачати на це час.

Також програма слідкує за температурою центрального та відео процесора, температурою дисків (SDD та жорстких). Як тільки значення температури перевищать рекомендований поріг – ви обов’язково про це дізнаєтеся, Kerish Doctor 2018 покаже повідомлення або сповістить за допомогою звукових підказок (підказки вмикаються та вимикаються в налаштуваннях програми).

Програма покаже стан здоров’я дисків, які встановленні у вашому комп’ютері чи ноутбуці. Так ви будите в курсі, коли потрібно замінити старий диск на новий і не втратити дані.

Ви будете сповіщені коли ваші пристрої для охолодження (кулери) зупинені чи вийшли із ладу.

Видаляйте повністю встановлені програми, без залишків. Інструмент для деінсталяції програм дозволить видалити всі залишки, які залишив стандартний деінсталятор. Будуть очищені диски та реєстр ОС Windows.

Стали доступні інструменти «Оптимізація планувальника завдань» та «Оптимізація пам’яті». На комп’ютерах користувачів досить часто одночасно працює декілька десятків одночасно запущених завдань планувальника Windows від сторонніх встановлених програм, що сильно сповільнює роботу всієї системи. Багато таких завдань не являються обов’язковими і їхнє виконання можна сміливо вимкнути. Інформація про такі завдання основана на оцінках користувачів із хмари Kerish Cloud.

Оптимізатор пам’яті в автоматичному чи ручному режимі допоможе покращити швидкодію та стабільність системи в цілому.

Програма вміє виявляти потенційно небажане програмне забезпечення, небажані та шкідливі розширення для інтернет браузерів,  використовуючи хмарні дані Kerish Cloud.

Тобто Kerish Doctor 2018 має антивірусний сканер, швидкість якого в новій версії значно зросла. Антивірусний сканер сумісний із будь-якими антивірусами, які встановлені у вашій системі.

Досвідчені користувачі можуть скористатися інструментами «Планувальник завдань Windows» та «Відкриті порти».

Всіх можливостей в одній невеличкій статті не перелічити. Їх у програмі вистачає. До того ж кожен із параметрів Kerish Doctor 2018 може бути детально налаштований.

Скриншот центру рекомендацій:

Kerish Doctor 2018 – оновлена версія популярного оптимізатора

Скриншот застосування рекомендацій:

Kerish Doctor 2018 – оновлена версія популярного оптимізатора

Скриншот повідомлень на прикладі ОС Windows 10:

Kerish Doctor 2018 – оновлена версія популярного оптимізатора

Із вище написаного, можна зробити висновок, що програма із таким функціоналом не може бути безкоштовною. Тому, якщо ви зацікавилися даним оптимізатором – переходьте на сторінку магазину для покупки чи завантаження пробної версії для оцінки якості продукту.

Перейти в магазин Kerish Doctor 2018