Ваша Windows автоматично перезавантажується?

Після завантаження та встановлення оновлень операційна система Windows 10 «домашня» автоматично перезавантажується, не зважаючи на ваші побажання. Чому так стається? Компанія Microsoft бажає в максимально короткий строк встановити оновлення для своєї операційної системи. І да! Для неї абсолютно байдуже на ваші незбережені документи чи інші дані. Нічого страшного, якщо ви передрукуєте кілька листків незбереженого документа.

Якщо ви проти такої наглості, то встановіть програму RebootBlocker від автора Ульріха Декера. Дана програма встановить службу Windows, яка в автоматичному режимі буде продовжувати відстрочку для примусового перезавантаження.

В налаштуваннях самої ОС можна лише задати часовий проміжок (він називається «Період активності») під час якого операційна система не буде автоматично перезавантажуватися. Але тут один мінус (дуже великий) – максимальний інтервал не може перевищувати 12 годин. Після цього часу ваша ОС обов’язково перезавантажиться в автоматичному режимі. Тому краще скористатися утилітою, про яку написано вище.   

За словами автора програми — це єдиний працюючий спосіб.

Сторінка програми RebootBlocker