Відгук про хостинг Євробайт

Доброго часу доби дорогі читачі сайту. Хочу поділитися своїми враженнями від хостингу Євробайт, на який довелося перейти від іншого хостера. Переїзд був пов’язаний із постійним навантаженням на ресурси. Хоча кількість відвідувачів у 300 чоловік не повинна викликати ніякого навантаження.

Після багаторазових спроб налаштування сайту (відключення модулів, плагінів, видалення компонентів) ніяких змін помічено не було. А може причина не в моєму сайті? Тому почав шукати заміну.

Так і вийшло. По акції підключив тариф на 3 місяці від хостингу Євробайт. Для активації акційного хостингу потрібно було поповнити рахунок на 52 російських рублі. Так і зробив, після чого були активовані три місяці. Було перенесено два сайти. Один із працює на двигуні Joomla, інший на Wordpress. Ніякого перевантаження за увесь цей помічено не було. Тому вирішив і зупинитися в даного хостера остаточно.

При оплаті на 6 місяців або на рік діють знижки у розмірі 10 та 20 відсотків відповідно.

Для всіх нових клієнтів хостингова компанія дарує місяць безкоштовно. Зроблено це для того щоб кожен зміг добре  протестувати хостинг та переконатися у його надійності.

Оплата хостингу може здійснюватися різними способами. Для мене найзручнішим виявилася Інтеркаса. Кошти на рахунок попали миттєво, без ніяких затримок та перевірянь.

Тому рекомендую. Буду радий прочитати відгуки інших клієнтів, задоволених чи не задоволених роботою даного хостинга.