Як примусово увімкнути 3G/4G?

Частенько подорожуючи (особливо по горах) чи при поїздці в село можна зустрітися із поганою якістю швидкості мережі 3G або повною її відсутністю.

Ситуація із відсутністю мережі 3G часто зустрічається при поганій якості зв’язку. Навіть коли ви впевнені, що ваш телефон у даному місці розміщення повинен точно приймати сигнал 3G — він працює лише із мережею попереднього покоління. Всі ці нюанси зумовлені автоматичними налаштуваннями ваших мереж.

Для того, щоб примусово увімкнути мережу 3G потрібно перейти у налаштування. Для цього проводимо зверху вниз по екрану та натискаємо на іконку шестерні. У налаштування можна перейти також, натиснувши на таку ж іконку на робочому столі і так далі… Кожна версія операційної системи та модель телефона має власні налаштування, які можуть бути не схожими із описаними в даній статті. Але принцип той же.

Як примусово увімкнути 3G/4G?

Після переходу в налаштування натискаємо на «…Ще», далі «Мобільні мережі», тоді «Режим мережі». У вікні, яке появиться вибираємо Тільки WCDMA.

Як примусово увімкнути 3G/4G?

Як примусово увімкнути 3G/4G?

Як примусово увімкнути 3G/4G?

Як примусово увімкнути 3G/4G?

Після даних маніпуляцій при дійсно доступній 3G мережі ви зможете користуватися кращою швидкістю та залишатися на зв’язку.

Після того як ви виконали всі потрібні завдання в інтернеті, поспілкувалися і тому подібне, рекомендується увімкнути автоматичні налаштування. Інакше у випадку повної відсутності мережі 3G/4G ви можете залишитися без зв’язку.