Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows: 10/8.1/8/7/Vista/XP 32|64-bit
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Ultrasurf — доступ до заблокованих сайтів та приватний перегляд інтернет сторінок

Ultrasurf — програма для тих, хто втомився від заблокованих сайтів. Все частіше і частіше за нас вирішують, навіть в інтернеті — які сайти відвідувати, в яких соціальних мережах спілкуватися, якою пошуковою системою користуватися і так далі. Набридло? Тоді переходимо в повну новину.

Дана програма дуже проста в користуванні, без всяких там розумних слів та ще розумніших рекомендацій ви отримаєте доступ до заблокованих у вашому регіоні сайтів, відкриєте сторінки, які фільтруються потужними брандмауерами. Програма працює на операційній системі Windows, як додаток для браузерів та доступна в маркеті для встановлення на операційній системі android.

Розроблялася спочатку програма для користувачів із Китаю, а пізніше її популярність перейшла відмітку 11 мільйонів та продовжує зростати. Користуються нею користувачі із більш як 180 країн світу. На даний час це один із найпопулярніших додатків для боротьби із цензурою. Ваша конфіденційність гарантується.

Плюси програми та її особливості:

  • Відкривання заблокованих сторінок;
  • Шифрування онлайн повідомлень;
  • Приховування вашого IP адресу при відвідуваннях сторінок;
  • Не потрібне встановлення (Portable);
  • Швидке завантаження сторінок;
  • Простий інтерфейс (і це не просто слова).

Тести показують, що Ultrasurf може конкурувати навіть із платними VPN, програма дає хороші показники швидкості та продуктивності. Додаток неодноразово тестувався та продовжує тестуватися відомими комп’ютерними журналами. Згідно досліджень співробітниками із Гарвардського університету додаток оцінюється як самий ефективний інструмент для обходу блокувань.  

Працює Ultrasurf шляхом створення зашифрованого HTTP тунелю між комп’ютером користувача і центральною базою проксі-серверів. А це дозволяє для користувачів оминати брандмауери. Додаток використовує власні складні системи та технології антиблокування, щоб попередити фільтрування цензури в інтернеті. Згідно даних журналу Wired, Ultrasurf змінює IP адреси своїх проксі серверів до 10000 разів за годину.

Майте на увазі, що деякі сайти порнографічного та образливого характеру будуть не доступні при використанні даної програми.

Для запуску програми її потрібно завантажити із сайту розробника і розпакувавши архів запустити файл u1704.exe. Ніякого встановлення не потрібно. Після запуску можна відкривати браузер та переходити на раніше заблоковані сторінки. Із інтерфейсу самої програми можна запустити браузер Google Chrome та Internet Explorer.

Для операційної андроїд також доступний додаток, після встановлення та відкривання якого потрібно лише натиснути кнопку On та дочекатися поки відбудеться з’єднання (почнуть передаватися та прийматися дані та буде показана їхня швидкість) та з’явиться надпис «Connected». При увімкненні програми з’явиться застереження в якому потрібно дозволити використання, поставивши прапорець напроти надпису «Я доверяю этому приложению». Для вимкнення натискаємо ще раз дану кнопку. Простіше вже не має куди:).

Ultrasurf — доступ до заблокованих сайтів та приватний перегляд інтернет сторінок

Ultrasurf — доступ до заблокованих сайтів та приватний перегляд інтернет сторінок

Приватність гарантується видаленням історії перегляду інтернет сторінок, файлів cookie та інших даних, які можуть нести загрозу вашій безпеці.   

Перейти на офіційний сайт програми Ultrasurf

Google Play




Додаток для Google Chrome

Рекомендую звернути увагу на VPN сервіс та блокувальник реклами — сервіс Windscribe