Підтримувані ОС: XP, Vista, Win7, Win8/8.1, Win10, 32bits & 64bits
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська/Українська/Англійська та ін.

PrivaZer — зітрімо приватну інформацію

Блукаючи просторами інтернету чи просто працюючи в середовищі своєї ОС ми постійно передаємо якусь інформацію. На веб-сайтах інформація збирається переважно для рекламних цілей. Але для більшості не хотілося б щоб за їхніми діями хтось спостерігав. Багато компаній дозволяють керувати історією своїх переглядів, наприклад в даній статті можна прочитати та перейти по лінку для перегляду своєї активності в Google. Тепер ви вибираєте, що буде передаватися, а що ні. Щось подібне останнім часом пропонує Microsoft. Але її ОС, особливо Windows 10 передає дуже велику кількість інформації. Компанія запевняє, що інформація збирається виключно для покращення продукту в майбутньому. Ну і так далі... Існує багато програм, які можуть вимикати слідкування вашої Windows.

А якщо взяти сучасний комп’ютер, то він буквально напханий програмним забезпеченням, яке що і робить, то передає інформацію, а яку — відомо лише розробникам програм.

Для того аби стерти свою інформацію та хоч трішки зробити своє життя більш приватним потрібно встановити програму PrivaZer. Вона автоматично розпізнає ваші браузери та знайде всю інформацію, яка накопичилася під час роботи із тим чи іншим програмним забезпеченням. Почистить історію браузерів, cookies, пошкоджені ярлики, історію офісних програм і так далі.

В налаштуваннях PrivaZer можна вказати пристрої для сканування: жорсткі диски, флешки, iPod, MP3-плеєри, картки SD, мережні накопичувачі.

Після проведеного сканування програма покаже всю знайдену інформацію, яку можна видалити. Процес видалення займе декілька хвилин та залежить від об’єму знайдених даних.

Програма проста, інтуїтивно зрозуміла та чудово виконує свою функцію — за що і отримує багато лайків та хороших відгуків на різних сайтах.

Не має бажання встановлювати програму? Все продумано — на сайті для завантаження також доступна версія Portable. Один клік і приватна інформація стерта.

Сторінка програми PrivaZer