Bulk Crap Uninstaller

Bulk Crap Uninstaller — безкоштовний альтернативний деінсталятор встановлених у вашому ПК програм. На відміну від стандартного видалення програм, дана утиліта видаляє ключі реєстру та залишкові файли і папки, що дуже часто залишаються після програм, що видаляються стандартними деінсталяторами.  При першому запуску програма просканує комп’ютер та збере інформацію про встановлене програмне забезпечення, компоненти та оновлення Windows. Різним кольором будуть виділені перевірені та неперевірені сертифікати, невірні деінсталятори та ін.

Видаляти можна трьома способами: звичайним, «тихим» і ручним. Можна видаляти відразу декілька програм. Після закінчення видалення програма покаже список залишених файлів і записів у реєстрі, якщо такі наявні, та запропонує їх видалити. Доступні фільтри для встановлених компонентів.  Наприклад, можна виключити із списку програми від Microsoft, оновлення чи компоненти Windows. Крім того, Bulk Crap Uninstaller показує інформацію по вибраній програмі: записи в реєстрі, сертифікати, загальні відомості.

Bulk Crap Uninstaller дозволяє скопіювати інформацію про програму у буфер обміну, або виконати пошук інформації по вибраній програмі в інтернеті, а також перейти в папку з програмою. Додатково можна керувати автозавантаженням, проводити очистку диска від непотрібних файлів.

Сайт програми