Registry Life

Безкоштовний додаток, що дозволяє виконувати автоматичне очищення системного реєстру і виконувати його оптимізацію. Утиліта допоможе виправити помилки в реєстрі, а також оптимізувати його для підвищення швидкодії і стабільності системи Windows. Registry Life є простим у використанні рішенням для обслуговування реєстру системи.

Особливості:

Виправлення помилок в реєстрі
Для виявлення помилок і очищення непотрібних даних у реєстрі Registry Life пропонує зручний і простий у використанні інструмент "Перевірка реєстру". За допомогою нього можна провести перевірку системного реєстру на наявність більше 10 різних категорій проблем. Одночасно з цим програма проведе видалення непотрібних даних з реєстру.

Оптимізація реєстру
Інструмент "Оптимізація реєстру" в Registry Life служить для дефрагментації і стиснення реєстру. Утиліта швидко і ефективно оптимізує реєстр системи Windows, наочно представляючи результат процесу оптимізації.

Автозавантаження програм
Інструмент оптимізації автозавантаження дозволяє відкласти запуск більшості програм, що запускаються при завантаженні системи, вказавши довільний проміжок часу, через який додаток буде запущено. Відкладання програм, які не потрібні відразу після завантаження системи, дозволяє прискорити приведення Windows в робочий стан, тобто коли користувацький інтерфейс операційної системи і стороннього ПЗ починає працювати без затримок.

Сайт програми