Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows: 10/8.1/8/7/Vista/XP 32|64-bit
Ліцензія: Програма платна
Мова інтерфейсу: Російська

ABMCD

Програма для тих, хто хоче здати іспит на категорію A, B, M, C, D. Підготуватися можна до іспиту як окремо із кожної категорії так і разом до всіх. Дана версія програми найповніша.

Встановивши та запустивши програму буде показане вікно програми та запустися аудіо пояснення щодо роботи із програмою. Потрібно приділити декілька хвилин часу та познайомитися з інтерфейсом та можливостями програми. Якщо ви не хочете прослуховувати пояснення — просто натисніть клавішу Esc.

ABMCD

Дане програмне забезпечення призначене для підготовки до здачі екзамену «ПДД» в «ГИБДД» на права категорій «ABMCD». В програмі на вас чекає 80 білетів по 20 запитань у кожному.

Початкове меню програми складається із:

  • Екзамену;
  • Тренування;
  • ПДР;
  • Демонстрації;
  • Таблиці штрафів.

ABMCD

Розпочніть своє навчання із вивчення правил та тренувань, а тоді переходьте до здачі екзамену.

ABMCD

В режимі тренування можна вивчати запитання як по білетах, так і по темах. До кожного запитання можна переглянути коментарій. У випадку неправильної відповіді програма сповістить про це та запропонує дати вірну відповідь.

ABMCD

В режимі екзамену дається 20 хвилин, а також по 5 додаткових хвилин за кожні 5 додаткових запитань. Запитання формуються із чотирьох тематичних блоків випадковим чином.

ABMCD

Якщо під час екзамену буде допущена одна чи дві помилки у різних тематичних блоках — для вас автоматично будуть додані по 5 додаткових запитань із тієї теми, з якої ви допустили помилки.

Якщо допущено більше двох помилок або дві помилки в одному тематичному блоці чи в одному із запитань додаткового блоку — ідемо на перездачу (екзамен не зданий). Екзамен буде завершений після закінчення часу або після того як ви дали відповіді на всі запитання. Після цього будуть виведені результати екзамену. На кожну неправильну відповідь на запитання ви отримаєте роз’яснення.

Відповідати на запитання можна використовуючи мишку або за допомогою клавіатури. Для відповіді на запитання використовуються відповідні цифрові клавіші на клавіатурі, а для пропуску запитання потрібно натиснути клавішу пробіл.

Також зверніть увагу, що при відключених параметрах при проходженні екзамену «Показывать неправильные ответы» — зелений прапорець зовсім не означає, що ви дали вірну відповідь. В такому випадку про результати екзамену стане відомо вже після проходження всіх запитань.

Працювати із програмою дуже зручно — все продумано до дрібниць. Всі запитання та екзамени оновлені відповідно із останніми змінами. Всі запитання (а також графічні об’єкти) повністю відповідають офіційним білетам «ГИБДД».

В незареєстрованій версії доступно лише 5 запитань. Цього повністю досить, щоб визначитися чи потрібна для вас дана програма.

Таблиця штрафів ««ГИБДД» 2017

ABMCD

Завантажити програму Екзаменаційні білети ПДР 2017 — категорії ABMCD — Росія